Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Essential Imagination

Profiel

Ik ben een analytisch en ruimdenkend persoon, zeer ervaren in software analyse, ontwerp en implementatie, geïnteresseerd in duurzame initiatieven. Mijn tijd en energie besteed ik het liefste aan het oplossen van complexe conceptuele of technische puzzels, door oplossingen van de grond af te ontwerpen en te bouwen óf door bestaande componenten op nieuwe manieren te combineren.

Inmiddels heb ik meer dan 17 jaar gecombineerde ervaring in software architectuur, ontwerp en implementatie, netwerken en infrastructuur en software beveiliging. Ik beschik over een uitstekend probleemoplossend vermogen. Over de jaren heen heb ik een degelijke set aan vaardigheden opgebouwd op het gebied van (conceptueel) software ontwerp en technische realisatie, met sterke een affiniteit voor applicatie security.

Ik heb onder meer ervaring met de volgende techniek en software:
JavaScript, Node.js, React, Java, JEE, Spring Framework, Mendix, HTML/CSS, XML, JSON, SQL
Apache HTTP Server, Apache Tomcat, IBM WebSphere Application Server, IBM WebSphere Portal Server, IBM Security Access Manager
MySQL, PostgreSQL, Oracle Database, IBM DB2, Microsoft SQL Server
Linux, Mac OS X, Windows

Mijn uurtarief is een richtlijn.
Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, waarbij ik een sterke voorkeur geef aan opdrachten die een positieve (sociale of milieu-) bijdrage leveren aan de wereld.

Vraag Jonathan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden