Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joey

Joey

Optic Media | 3D Visuals

Locatie: Assendelft
|
Actief sinds: 26-04-2012
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 183 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Optic Media 3D Visualisatie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Optic Media werkt aan uw visuele ambities, aan dat ene product of idee dat op een bepaalde manier gestalte moet krijgen in 3D. Wij werken voor ‘het oog’ van uw doelgroep. Onze visuals roepen bij uitstek een bepaalde emotie op. Optic Media genereert zeer realistische beelden op basis van de eerste schets of het eerste, nog niet helemaal helder gedefinieerde idee.

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfspresentaties, productvisualisaties en allerlei andere visualiseringprojecten die kleur, een bepaalde sfeer of extra realiteitswaarde nodig hebben. Optic Media werkt voor reclamebureaus, vormgevers, architectenbureaus en tal van grote en kleinere bedrijven die hun ideeën willen uitwerken in aantrekkelijke en inspirerende beelden of animaties die de doelgroep aanspreken. Met behulp van hoogwaardige 3D modellen en fotorealistische studiobelichting, geven wij een nieuwe dimensie aan productvisualisatie.

Optic Media bestaat uit een enthousiast team van visualisatieprofessionals. We hebben in het verleden bewezen over het noodzakelijke talent te beschikken om krachtige en betekenisvolle beelden te creëren. Optic Media werkte onder meer aan visuals voor Shell, Heineken en Nike, maar ook kleinere bedrijven komen uiteindelijk bij Optic Media terecht voor onze onuitputtelijke aandacht voor beeldkwaliteit en detail.

Portfolio

Mama-Kelly-Amsterdam-3D-04.jpg

3D Visuals | Mama Kelly Amsterdam

Voor dé nieuwe hotspot van Amsterdam heeft Optic Media de 3D visualisaties mogen vervaardigen die oa. voor promotiedoeleinden gebruikt konden worden.
Mama-Kelly-Amsterdam-3D-04-zoom.jpg

Zoom Mama Kelly

Mama-Kelly-Amsterdam-3D-04-zoom2.jpg

Zoom 2 Mama Kelly Amsterdam

3d-visualisatie-Seafood-01.jpg

3D Visuals Sylt

3d-visualisatie-Seafood-01-close-01.jpg

Zoom Sylt

Vraag Joey direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden