Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Naomi Saskia Wiebe Mathijn Lammert Max Andre Manolito Eugène Niek Femke Wouter Roel Jos Nynke

Profiel

Goededag!

Ik ben een enthousiaste webdesigner die van zijn werk zijn hobby heeft kunnen maken. Ik ben werkzaam bij een Webdevelopment bedrijf waarin ik me ook aan het specialiseren ben in het front end en PHP. Zo probeer ik bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op mijn bedrijfsvlak.

Ik probeer in mijn websites niet alleen een mooi plaatje neer te zetten maar ook de conversie in gedachte te houden. Zo heb ik pas geleden een Inbound Marketing cursus met succes afgerond. Een website moet mooi zijn, maar is uiteindelijk ook bedoeld om een bepaald doel te bereiken.

Er staan hier een aantal voorbeelden van werk, maar op mijn portfolio kunt u wat meer vinden. U kunt mij altijd een berichtje sturen! Ik zal altijd antwoorden.

Mvg

Jochem

Portfolio

OVERZICHT.png

Duif International

Productoverzichtspagina van DEAC. Er moest een fris herontwerp komen die dynamisch zou zijn zodat wanneer er een nieuw product toegevoegd werd deze direct getoond werd op deze pagina.
INDEX 6.0.png

More-Itz

Nieuwe landingspagina voor More-Itz. Deze pagina moest voor meer conversie zorgen. De gebruiker krijgt direct drie keuzes waarna er informatie komt zodat de gebruiker weet wat hij/zij kan verwachten,

Vraag Jochem direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden