Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jim

Jim van Turnhout
Over Jim

Mijn naam is Jim van Turnhout en al ruim 6 jaar (her)schrijf ik ondernemingsplannen. Voorheen ben ik ondernemer geweest in de horeca branche (eigenaar restaurant, café en snackbar) en daarvoor heb ik enkele jaren gewerkt op diverse vakantieparken. Ik heb dan ook een ruime achtergrond in de hospitality branche. 

Mijn eerste ondernemingsplan schreef ik voor mijn eigen horecabedrijf toen ik pas net 21 jaar oud was. En met succes! Na het verkopen van mijn horecabedrijf heb ik besloten om ook anderen te helpen met het starten van een onderneming en hun ondernemingsplan. Inmiddels doe ik dit al jaren met plezier.

Ondernemingsplan nodig voor een horecabedrijf of bedrijf in de hospitality branche? Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact met mij op. 

Door de jaren heen heb ik menig ondernemingsplannen geschreven en niet alleen voor de horeca. Onderneem je in een andere branche...

 

Portfolio

Ondernemingsplan schrijven
Loading.

Financieel plan
Loading.

Controleren/herschrijven ondernemingsplan
Loading.

Advies
Loading.

 

Vraag Jim direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Jim van Turnhout
0411700224
KvK-nummer: 66062373