Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jerry

Jerry
Over Jerry

Aangenaam! Mijn naam is Jerry. Ik ben 25 jaar, kunsthistorica, projectmanager in de reiswereld, freelance tekstschrijver, zelfstandig ondernemer en trotse moeder.

Ik heb de opleiding kunstgeschiedenis aan de Universtiteit Utrecht afgerond. Een deel van mijn studie heb ik op Vancouver Island (Canada) gevolgd waardoor mijn Engels, evenals mijn Nederlands, uitstekend is. Mijn Engelstalige eindscriptie schreef ik over Leonardo da Vinci. Inmiddels stel ik al enkele jaren culturele, educatieve groepsreizen samen voor een Nederlandse touroperator en ben ik verantwoordelijk voor het duurzaam toeristisch ondernemen binnen deze organisatie. Het schrijven van pakkende reisteksten evenals zakelijke correspondentie (in het Nederlands, Engels en Italiaans) zijn voor mij dagelijkse kost. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver, vertaler en zelfstandig ondernemer.

U mag dus rekenen op correct Nederland en Engels, in elke tekst. Ik werk snel en vooral secuur. Voor iedere opdracht zal ik geen moeite sparen om het gewenste...

 

Portfolio

Thesis ‘Leonardo da Vinci - The New Apelles’
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Jerry direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Jerry, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Social Media

Stuur een bericht