Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jeroen

Jeroen van de Wier

Locatie: Broek op Langedijk
|
Actief sinds: 27-10-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 210 keer
|
KvK-nummer: KvK 67074839 informatie
|

Profiel

Altijd enthousiast en gedreven, Praktische vakkennis in combinatie met creativiteit maken dat ik altijd een passende oplossing kan bedenken / creëren op het gebied van Reclame, illustratie en Decoratie.

Mijn competenties:

- 2D en 3D vormgeving en inzicht
- 17 jaar ervaring sign en belettering
- Carwrap ontwerper / monteur / plakker
- Graffiti - handlettering artiest / illustrator
- Illustrator - photoshop fanaat
- Werk bij voorkeur groot! Muurschilderingen / Carwrap / gevelbekleding.....you name it

See more at: styletrip.nl + signcreative.nl

Portfolio

Graffiti fitness muurschildering 12.jpg

Muurschildering

De Fysiotheek in Gilze heeft een nieuwe eigenaar, Tijd om de boel eens lekker op te frissen! Zo dacht ook Johnny van Bijsterveldt en koos voor styletrip om in de centrale hal een kleurrijke graffiti te laten maken!
HardRock Hotel Graffiti Tenerife5.jpg

Muurschildering HardRock Hotel Tenerife

In samenwerking met LIJN illustraties en Privium Solutions mochten wij een thema muur verzorgen voor HardRock Hotel Tenerife. Privium Solutions is een hoog aangeschreven bedrijf dat voornamelijk zorg draagt voor [technische] interieur oplossingen voor hotels restaurants en entertainmentruimte's. En zo ook voor de jongeren ruimte "Teen Spirit" @ HardRockHotel in Tenerife! Ze zochten een moderne mix van Handlettering, graffiti en kleur. Laat dat nu net zijn wat LIJN illustraties samen met ons kan aanbieden. Dus op naar Tenerife!
10423647_788253151192933_3665436198031745207_n.jpg

Carwrap M&V

M&V dienstverlening was op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling, SignCreative verzorgde het totale project van schets tot deze opvallende carwrap! Het ontwerp is een combinatie van een hoge resolutie achtergrond in de kleuren van het logo, met daarin mee geprint het logo. Uitvoering in Hoogwaardige 3M Carwrap folie voorzien van hoogglans laminaat.
5lr.jpg

Semi-Carwrap Megacon

De nieuwe eigenaar van Megacon was op zoek naar een nieuwe stoere signing voor hun nieuwe kangoo, We maakte een design waarbij de halve auto een wrap kreeg. Achterramen getint tegen inbraak en ook voor de looks natuurlijk ???? Alle logo’s zijn uitgevoerd in reflecterende folie, deze licht ’s nachts op als andere voertuigen eropaf rijden, Super opvallend en stijlvol! check it:
2LR.jpg

Verlichte interieur Signing Rutgers

In Heilloo opende Rutgers hun 2e nieuwe vestiging, SignCreative zorgde in dit nieuwe pand voor de kers op de taart met een duidelijke signing, privacy folie en LED verlichte doosletters op een industrieel buizenframe.

Uitgevoerde opdrachten

Logo ontwerp voor Personal Training
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen voor mijn nieuwe Personal Trainingsbedrijf.    Ik zou graag een simpel maar krachtig logo willen. Het kan zijn dat van de combinaties van de letters ''F'' en de letter ''S'' iets creatiefs wordt gemaakt met en knipoog naar…
Kortgene 6 jul
Food Fotografie voor Cafetaria
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar food fotografie voor ons cafetaria.    Wij willen graag diverse (ong. 25 stuks) foto's van onze plates gerechten voor in de lichtbakken in onze cafetaria. Voor voorbeelden zie bijlage.  De foto's dienen gemaakt te worden bij ons op locatie omgeving Hoon (Noord Holland). …
Medemblik 13 mrt

Vraag Jeroen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Website

Signcreative.nl