Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jelle

Jelle Kok

Authentieke en heldere visuele communicatie

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 25-03-2015
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 2019 keer
|
KvK-nummer: 61910554 informatie
|

Contactgegevens:

Profiel

~ Dat wat u onderscheidt visueel maken

Als (grafisch) ontwerper hou ik me voornamelijk bezig met het ontwerpen van visuele identiteiten, zowel online als offline. Ik geloof daarbij in heldere en authentieke ontwerpen om je te onderscheiden van je concurrentie. Daarbij vind ik een sterk allesomvattend concept erg belangrijk, maar een goed concept is niks waard zonder een goede en professionele uitwerking daarvan. Mijn sterke punten zijn een combinatie van artistieke creativiteit en strategisch, analytisch en systematisch denkvermogen.

~ Zowel online als offline

Ontwerpen voor online vergt een andere denkwijze dan ontwerpen voor drukwerk. Met zowel een achtergrond in interactief design als in grafisch/communicatie ontwerp beheers ik beide ontwerpmethodes en weet ik wat wel en niet kan op elk medium.

~ Ervaring

Met mijn afstudeerprojecten ben ik geselecteerd als "Dutch Design Talent 2015" (door Fontanel Magazine). Ik heb drie maanden stage gelopen bij Studio Hands en gewerkt aan onder andere een bewegwijzeringsproject voor Sequence Zero, een magazine in één dag en een huisstijl voor gemeente Woudenberg. Ik heb een half jaar bij reclamebureau Raadhuis gewerkt onder andere aan een online magazine voor Heliomare en website voor Ynter Bang & Olufsen. Daarnaast heb ik c.a. een jaar ervaring als freelance grafisch- en interactieontwerper voor verschillende klanten waaronder BNO IMG LAB, Bobbie Wall, Brouwerij Frankendael, Studie Keuze Krant, Commandeur Consultancy, Argan Morgana en TalentCycle.

Portfolio

kerstkaart_final_englisch-01.png

Referenties

Datum:
05-12-2017
Van:
FG NL
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Jelle heeft ons uitstekend geholpen bij het ontwerpen van een nieuwe tariefkaart. Zowel het resultaat als de samenwerking waren zoals gewenst. En dat alles volgens de afgesproken deadline. Bedankt!
Datum:
06-06-2016
Van:
Frank Meijer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Via Hoofdkraan Jelle Kok gevonden, omdat onze uitgeverij met spoed een digitaal magazine nodig had. Van alle reacties beloofde Jelle het meest, qua ervaring, leeftijd, concept-bedenker, visie, creativiteit, meedenken en frisheid. En hij heeft alles waar gemaakt. Zeer prettige en accurate communicatie per e-mail. Klantvriendelijk, prima service en after service. Jelle is iemand die je kunt vertrouwen als de deadline nadert.

Uitgevoerde opdrachten

Word Document Omzetten naar InDesign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een word document om kan zetten naar een InDesign.  Het gaat om een document (instructie handleiding) van 19 pagina's met 4053 woorden.    Ik kom graag in contact om de verdere details van de opdracht samen te bespreken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
De Bilt 17 okt
Posterontwerp Laten Maken voor Theatervoorstelling
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe voorstelling zijn wij op zoek naar iemand die de poster maakt.    Omschrijving v/d voorstelling:  Drie matrozen zitten in hetzelfde bootje. Ze zijn vrienden. Maar sinds Kapitein weg is verkeren ze in zwaar weer. Over zeeën vol met woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming. Hoge…
Hommerts 4 apr
Designer Gezocht voor Tariefkaart
Beste freelance-designer!    Wij zijn een internet-startup in de marketingbranche en haastig op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze tariefkaart een nieuw likje verf te geven.    De tariefkaart bestaat uit een tabel met drie verschillende pakketten (marketingcampagnes) waar onze A-merk klanten en prospects uit kunnen kiezen.…
05-12-2017
Logo en Huisstijl voor Duurzaamheidsprojecten
Beste freelancers,    Wij zijn een handelsbedrijf in de agro-commodities en momenteel zijn wij bezig om al onze CSR-projecten (op het gebied van o.a. biodiversiteit, vrouwenrechten etc) te bundelen onder één merk, welke we in een later stadium zouden willen uitbouwen tot een foundation.    Op dit moment zitten we in…
Rotterdam 20-05-2017
Wordpress Thema Ontwerpen voor Theater
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een snelle freelancer of klein bedrijf voor het maken van een Wordpress thema op basis van een Sketch 3 bestand. Functionaliteiten zijn afgestemd op de behoeften van een theater (Lux Nijmegen mag als voorbeeld worden genomen).    Pagina's die gewenst zijn:  - Homepagina met eerstvolgende…
Schoonhoven 20-10-2016
Simpel en Strak Logo voor Starter
Beste freelancers,    Ik ben een starter en ik wil graag t-hirts en petjes maken. Ik heb voor mijn bedrijf een strak logo nodig en heb hier hulp bij nodig.    Ik heb inmiddels al wel een voorbeeld van wat voor lettertype. Het logo moet ondermeer in PDF opgeleverd worden.     Ik hoop dat ik geholpen kan worden.
Vlaardingen 01-08-2016
Freelancer met Kennis van Instant Magazine Gezocht
Beste freelancers,    Uitgever zoekt freelancer met ervaring met Instant Magazine voor ontwikkeling van digitaal magazine.    Er is een tarief van 15 tot 30 euro per uur beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bent u de freelancer die wij zoeken? Dan zien we uw bericht graag tegemoet.
26-05-2016

Vraag Jelle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden