Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jelle

Jelle

App Ontwikkelaar voor Android en iOS

Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 19-08-2014
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1213 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Fatih Coen Melissa Dagmar Mustafa Wiebe Dirk L Tycho Mark Xiabili Pieter Rob Maikel Wijnand Donald

Profiel

Mijn passie ligt voornamelijk bij puur het ontwikkelen van software/apps, ik vind het leuk om steeds weer nieuwe technieken toe te passen bij oplossingen voor mijn klanten. Door mezelf continu up to date te houden van wat er speelt in de tech wereld kan ik mijn klanten voorzien van het beste advies.

Mijn klanten bestaan tot nu toe uit MKB-ers die een app willen ontwikkelen van begin tot eind. Dit zijn zowel consumenten apps als B2B apps. Daarnaast heb ik ook klanten waar ik op de vloer een team kom versterken. Ik kan eventueel wat voorbeelden sturen van Apps waaraan ik gewerkt heb (iOS/Android)

Neem gerust contact op om te kijken of ik iets voor u kan betekenen!

Portfolio

ZoemApp

Met de ZoemApp is het mogelijk om via voip voordelig te bellen naar bijvoorbeeld het buitenland. Met de iOS en Android app is het mogelijk om een account aan te maken en direct te bellen met je eigen nummers op je telefoon.

Voor Marvel heb ik de bestaande Android app vertaald naar een iPhone en iPad variant. Met de app is het mogelijk voor beurs standhouders om leads/bezoekers te scannen (doormiddel van een QR op de badge)

NLSportpsycholoog - De Drie Batterijen App

Met deze app is het mogelijk voor sporters of andere mensen met een droomdoel, om je progressie bij te houden volgens de Drie Batterijen methode. De app is 13 september 2015 gepresenteerd op het congres 'Mentaal sterk en gezond'

In de tussentijd heeft de app al verschillende updates gehad en is deze beschikbaar voor iOS en Android

Uitgevoerde opdrachten

Android App Port / Rewrite naar iOS
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Android app kan rewriten naar iOS. Het betreft de volgende punten:  QR codes scannen SQLite database voor lokale opslag Http/XML backend iPhone + iPad Geen grafische hoogstandjes Backend documentatie + Android Java sources beschikbaar   Opdracht is per direct voor duur van…
Utrecht 09-09-2014

Vraag Jelle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden