Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jeffrey

Jeffrey Westra
Over Jeffrey

Karakter
In 2015 begint ons verhaal met Onleaf (voorheen Qodex), door een innovatieve en creatieve visie om stijlvolle websites te ontwikkelen. Vaak vergeten merken het belang van een gebruiksvriendelijke, snelle en veilige website. Dit kan online succes in de weg staan. Hierdoor zagen wij de kans om te denken én te doen in oplossingen en zetten wij jouw merk een stap dichterbij online succes.

Website
Wij ontwerpen en ontwikkelen een gebruiksvriendelijke website. Dit verbetert het gemak op alle apparaten. Jouw klanten willen makkelijk jouw werkwijze of contactgegevens vinden. Denk aan het plaatsen van knoppen, formulieren en content. Dit versterkt de interactie op jouw website.

Vindbaarheid
Wij optimaliseren en verbeteren de vindbaarheid. Dit verhoogt de weergave in verschillende zoekmachines. Jouw bezoekers willen snel jouw producten of diensten vinden. Denk aan het gebruiken van relevante zoekwoorden, heldere structuur en duidelijke navigatie. Dit verbetert de...

 

Portfolio

Klein Jagtlust
Loading.

Boudewijn de Groot - Yn it Frysk!
Loading.

HalloweenGroningen
Loading.

 

Vraag Jeffrey direct om offerte


Stuur een bericht