Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jeanet Dorothy

Jeanet Dorothy Martherus

Event, organisatie manager & artiest

Locatie: Tilburg
|
Actief sinds: 19-04-2017
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 284 keer
|
KvK-nummer: 53468570 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Branie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

* Als artiest inzetbaar voor de volgende disciplines: Zang, acteren, presenteren en modellenwerk. Zie jeanetdorothymartherus.nl

* Als model werk ik samen met een vast team. Dat team bestaat uit een fotograaf, videograaf, art director en een poel van vaste modellen. Op deze manier kunnen wij effectief, efficiënt en professioneel te werk gaan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie stuur mij gerust een bericht.

* Als zakelijk partner inzetbaar voor de volgende disciplines: Het in uitvoering brengen van (ludieke) events in de zakelijke markt middels professionele artiesten. O.a. promotiecampagnes, beurzen, interne events en optredens. Zie branieexperience.nl

Na mijn opleiding musicaltheater aan de Fontys Hogescholen te Tilburg ben ik enige tijd werkzaam geweest als musicalartiest. Nadien ben ik gaan freelancen en heb ik veel facetten van het entertainmentvak leren kennen. Niet alleen was ik werkzaam als artiest voor de schermen, maar werd ik ook veelal ingezet achter de schermen. Voor verschillende tv programma's heb ik de werving, selectie en organisatie op mij mogen nemen, en was ik de spil tussen artiest en opdrachtgever. Momenteel ben ik werkzaam als freelance zangeres, model, presentatrice en actrice, en leid ik samen met mijn compagnon Branie Experience. Als artistiek experience bureau zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van originele marketing-, reclame-, en promotiecampagnes in samenwerking met professionele artiesten. Zie mijn Curriculum Vitae voor referenties.

Skills-set:

- Organisation skills: Snel en accuraat
- Mind set: Creatief maar realistisch
- Social: Menselijk en transparant
- Network: Groot netwerk aan professionele artiesten
- Problem solving: Als het niet linksom kan, dan wel rechtsom

Portfolio

Curriculum Vitae D.J. Martherus & Branie Experienc

In mijn CV vindt u alle informatie om een goed beeld te krijgen van mij als freelancer; een manusje van alles! Voor zowel zakelijk voor Branie Experience als D.J. Martherus als artiest/model. Kijkt u gerust ook op de website van Branie Experience en op jeanetdorothymartherus.nl voor meer uitgebreide informatie. Tevens vindt u hieronder sfeerbeelden van mijn werk bij vorige opdrachtgevers. U kunt telefonisch contact met mij opnemen indien u vragen heeft. Ik sta u graag te woord.

Commercieel Model & Actrice

Als commercieel model heb ik o.a. gewerkt voor de volgende klanten. DIO drogisterij, Hartman fotografie, Ketel1, Eneco, Shell, Bakker Elkhuizen, Action. Mijn taak als model/actrice is het aantrekkelijk maken van uw dienst of product. Bent u ook geïnteresseerd in mijn diensten? Vraag nu direct een offerte aan. Ik verneem graag van u!

Branie Experience

Als Branie Experience zijn wij gespecialiseerd in het uitdenken en uitvoeren van ludieke ideeën van de klant voor de promotie van diensten, producten, reclamecampagnes en events. In samenwerking met professionele artiesten brengen wij deze in uitvoering. Heeft u interesse in onze diensten? Vraag nu direct een offerte aan. Ik verneem graag van u!

Vraag Jeanet Dorothy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden