Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Rebelliouz entertainment

Adresgegevens

Fort Fort
7942 RC Veeningen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Rebelliouz Entertainment is een jong filmproductiebedrijf. We produceren tv-commercials, merk content, series, documentaires en speelfilms. Film en beeld is een perfecte manier om jezelf te presenteren, een manier om je eigen verhalen te vertellen.

Video producties naar wens, wij kunnen voor u de juiste video maken. Fotografie, Animatie, bedrijfsvideo's, bruiloften, events, after-movies of post-producties we doen het allemaal! Heeft u interesse? neemt u dan contact met ons op of neem een kijkje naar ons online portfolio op onze website.

Referenties

Datum:
12-04-2018
Van:
Mick Hill
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Jean-Paul was geweldig! Hij wist precies wat hij moest doen, de video die hij maakte is mooier geworden dan ik ooit had kunnen dromen. Ik heb hem als extra bedankje nog een bos bloemen toegestuurd vanwege zijn geweldige video!! kan hem zeker aanraden

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf voor Dorpsfeest in Veeningen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een videograaf die een kleine aftermovie kan maken op een klein event voor ons dorps feest. We hebben elk jaar ons dorps feest en mensen komen van heinen en ver. Graag willen wij dit jaar een aftermovie maken die we ook voor promotie kunnen gebruiken. Het feest duurt van 13:00 tot 23:00.  …
Veeningen 17 mrt

Vraag Jean-Paul direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden