Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Rebelliouz entertainment

Adresgegevens

Fort Fort
7942 RC Veeningen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Rebelliouz Entertainment is een jong filmproductiebedrijf. We produceren tv-commercials, merk content, series, documentaires en speelfilms. Film en beeld is een perfecte manier om jezelf te presenteren, een manier om je eigen verhalen te vertellen.

Video producties naar wens, wij kunnen voor u de juiste video maken. Fotografie, Animatie, bedrijfsvideo's, bruiloften, events, after-movies of post-producties we doen het allemaal! Heeft u interesse? neemt u dan contact met ons op of neem een kijkje naar ons online portfolio op onze website.

Referenties

Datum:
02-07-2018
Van:
Annemiek Van der pol
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor onze bruiloft zijn wij via hoofdkraan in contact gekomen met Jean Paul. Van het eerste tot het laatste contactmoment is alles perfect gelopen. Denk aan o.a de samenwerking, de communicatie, het meedenken en de kwaliteit! Wij wilde graag een videoclip op dezelfde avond voor de avondgasten, dit resultaat was zo perfect, dat iedereen hier nu nog over praat! Wij raden voor honderd procent Jean Paul en zijn team aan! Het resultaat is echt perfect en de lange video moet nog komen..
Datum:
12-04-2018
Van:
Mick Hill
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Jean-Paul was geweldig! Hij wist precies wat hij moest doen, de video die hij maakte is mooier geworden dan ik ooit had kunnen dromen. Ik heb hem als extra bedankje nog een bos bloemen toegestuurd vanwege zijn geweldige video!! kan hem zeker aanraden

Uitgevoerde opdrachten

Bruidsfilm 18 Augustus 2018
Beste freelancers,    Op 18-08-2018 gaan wij trouwen, nu hebben wij besloten dat het toch wel erg mooi zou zijn om hier bewegende beelde van te hebben! Wij zouden in ieder geval vanaf de ceremonie t/m de eerste dans op beeld willen hebben.    Bij interesse horen wij het graag.
Beverwijk 30 jul
Videograaf voor Ceremonie op 21 juni in Ouddorp
Beste freelancers,    Voor onze bruiloft 21 juni as. Zoeken wij een videograaf die van onze ceremonie in Ouddorp een toffe videoclip kan maken welke dezelfde dag nog gemonteerd kan worden. Graag voor een laag tarief. Deze videoclip willen we s’avonds aan onze avondgasten laten zien.    Wie zou dit kunnen en wat is je tarief?…
Ouddorp, werelds aan het strand 28 mei
Videograaf voor Dorpsfeest in Veeningen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een videograaf die een kleine aftermovie kan maken op een klein event voor ons dorps feest. We hebben elk jaar ons dorps feest en mensen komen van heinen en ver. Graag willen wij dit jaar een aftermovie maken die we ook voor promotie kunnen gebruiken. Het feest duurt van 13:00 tot 23:00.  …
Veeningen 17 mrt

Vraag Jean-Paul direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden