Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jasper

Jasper

Online strategie, online marketing en branding

Locatie: Eindhoven
|
Actief sinds: 05-09-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 93 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Positief kritisch, altijd beslagen ten ijs, geïnteresseerd in alles wat met online te maken heeft en een passie voor reizen. Dat ben ik in het kort.

Na mijn studie ben ik het bureauleven ingegaan en heb ik veel ervaring opgedaan in methodieken om doeltreffend te zijn in communicatie en (online) marketing, voor zowel kleine als grote organisaties. In 2017 ben ik parttime voor mezelf begonnen, omdat ik merk dat veel ondernemers en bedrijven niet de budgetten hebben om dure marketingbureaus in te schakelen. Ik bied daar graag een oplossing in.

Met mij kun je contact opnemen over alles met betrekking tot online: je website, social media, SEO, SEA, leadgeneratie en growth hacking.

Uitgevoerde opdrachten

Social Media Hulp voor Trainingsbureau
Beste freelancers,    Wij zoeken social media hulp voor ons trainingsbureau, onze trainingen zijn gericht op zorgpersoneel.    Wij willen graag meer PR en een marketing campagne voor onze open inschrijving trainingen. Verder willen we advies over hoe worden we gevonden door onze doelgroep.  We maken op dit moment gebruik van…
Haarlem 11 sep

Vraag Jasper direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden