Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jasper

Jasper Runneboom

Meer lachende mensen dankzij Online Marketing & Websites

Locatie: Culemborg
|
Actief sinds: 10-10-2017
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 33 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Runneboom Connection

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wanneer lachen mensen? Als ze blij zijn. Dit gebeurt als ze tevreden zijn over een bereikt resultaat. Jouw klanten lachen als ze verrast zijn over wat jij voor ze hebt betekend. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij meer lachende mensen tegenover je ziet, tevreden klanten die je hebt bereikt en overtuigd met een krachtige online campagne en een geweldige website. Hier zorg ik voor, dat maakt jou weer blij en zo zie ik ook weer een lachend iemand tegenover me.

Sinds 2011 help ik partijen op deze manier om online met succes in te zetten. Dit doe ik middels het ontwikkelen van online campagnes en de inzet van Google Adwords, Facebook Marketing, SEO, E-mail marketing en Website ontwikkeling.

Portfolio

Zakelijkgroeien.nl

Zakelijkgroeien.nl is een website waar ondernemers informatie vinden om hun bedrijf te laten groeien. Het platform biedt daarvoor een handige netwerk- en eventkalender, informatie, tools en diensten. Bereikte resultaten: 10.000 bezoekers per maand Waarvan 80% organisch via Google 8.000 volgers op social media 3.000 mensen op nieuwsbrief 100+ leads via website per jaar

Landelijke campagne Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is een week waarin de zorg en welzijn centraal staat. Instellingen openen hun deuren en er worden honderden activiteiten georganiseerd. Doel van de week is jongeren te enthousiasmeren voor werken in de zorg en de zorg in het algemeen en de medewerkers in het bijzonder in het zonnetje te zetten. Voor de Week van Zorg en Welzijn heb ik de social media campagne opgezet in samenwerking met Blue-Max. De campagne bestond uit een gouden hart deelactie op Facebook, zorgshouts door BN'ers, een compilatievideo van de activiteiten gedurende de week en advertenties via Facebook, Instagram en Google Adwords om mensen naar de week te krijgen.

Vraag Jasper direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden