Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

J.Mil Finance & Tax

Adresgegevens

Zetveld 92
2632 AR Nootdorp

Profiel

Ik ben een veelzijdige boekhouder/ finance controler/ fiscalist die met alle facetten van het financieel werk in aanraking is gekomen. Ik ben doorgegroeid vanuit het niveau accountants payable/ receivable naar het opstellen van jaarrekeningen/ periodieke rapportages/ fiscale aangiiften en het cijfermatig motiveren van beleidsplannen/ investeringen. Ik doe mijn werk met veel passie en toewijding. Belangrijke eigenschappen zijn: eerlijkheid, openheid en volledigheid. Ik heb gevoel voor details zonder de vaste lijn uit het oog te verliezen. Mijn bedrijf is operationeel sinds september 2016 en ik beleef veel plezier en vergaar veel kennis als zelfstandige.

Jan van Mil
J.Mil Finance & Tax

Portfolio

CV

Tot mijn ervaring behoren de volgende werknemers:- Scientific Games/ Hippo Toto, de paardentotalisator in Nederland, Amerikaans moederbedrijf.- Kennedy Au Bon Marche, kledingketen in de regio Rotterdam/ Den Haag.De functie tie van beide bedrijven was Hoofd Administratie/ Finance ControllerTot mijn opdrachten behoren:- Wala Nederland B.V.: opzetten periodieke verslaggeving na reorganisatie- Diverse ondernemingen en natuurlijke personen: aangifte IB en opleveren jaarrekening- Westerhaege BV: aangifte vennootschapsbelasting en afwikkeling bedrijf gestopt met activigteiten.Voor uitgebreide beschrijving van mijn CV verwijs ik naar mijn Linked-In adres en mijn website.

Referenties

Datum:
27-11-2017
Van:
Simone Wijngaarden
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Inkomstenbelasting Invullen (Zakelijk)
Beste freelancers,    Ik wil inkomstenbelasting invullen, stap voor stap door de vragen voornamelijk betreft het, het zakelijke gedeelte. Ik ben niet het hele jaar ondernemer geweest. Alle administratie is in een E-book programma aanwezig.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Badhoevedorp 10 apr
Hulp bij Belastingaangifte (Kleine Zelfstandige)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met mijn belastingaangifte 2016. Ik heb uitstel aangevraagd en het gaat om een kleine zelfstandige.    Er is een budget van 100 euro.    Ik hoor graag van u.
Rotterdam 08-08-2017

Vraag Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden