Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jack

Jack Kerpel

Websites, Webshops, SEO / SEA

|
Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 10-04-2017
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 410 keer
|
KvK-nummer: 67968643 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Ikhelpjeondernemen V.O.F.

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Jack, co-founder van ikhelpjeondernemen, gevestigd in Amersfoort Centrum. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites volgens de laatste trends, rekening houdend met de normen en waarden van uw bedrijf. De link hier tussen is voor mij de grote uitdaging. Verder ben ik online marketeer (SEO & SEA) voor één van de grootste persoonlijk ontwikkelingsinstituten van Nederland (UNLP). Mijn compagnon is gespecialiseerd in het schrijven van ondernemingsplannen en al jarenlang werkzaam bij ondernemingsplanhulp. Dit maakt ons tot het perfecte duo bij het helpen van de (startende) ondernemer.

Portfolio

hoofdkraan-amsterdam.jpg

Uitnodiging burgemeester Amsterdam

Persoonlijk uitgenodigd door de burgemeester van Amsterdam om de gemeente Amsterdam van strategisch SEO advies te voorzien.
hoofdkraan-hypnose.jpg

UNLP hypnose trainingen

Ik ben gevraagd om een innovatieve website te bouwen voor één van de grootste persoonlijke ontwikkelingeninstituten van Nederland.
hoofdkraan-ayse-coaching.jpg

Ayse Coaching & Training

Ayse is een ambitieuze ondernemer uit Amsterdam. Nadat ze jarenlang consultancy trainingen heeft gegeven voor onderneming, was het voor haar nu tijd om voor zichzelf te beginnen. De site past bij de wijze waarop Ayse zich wilde profileren op de markt. Samen zijn wij tot dit prachtige resultaat gekomen. Alles op de site loopt gestandaardiseerd, dit bespaard zowel Ayse als haar klanten veel tijd.

Referenties

Datum:
08-09-2017
Van:
Jacco Bootsma
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor Bedrijfsadoptie.nl stonden wij voor de uitdaging om binnen één week een spiksplinternieuwe overzichtelijke en goedwerkende website te lanceren. Om dit te verwezenlijken hebben wij gekozen voor Jack zijn onderneming “ikhelpjeondernemen.nl”. Jack was erg overtuigend en deed een krachtige belofte om onze wensen binnen de gestelde deadline te vertalen in een volledig werkende en onderscheidende website. Tot in de kleine weekenduurtjes is Jack doorgegaan om ons als klant te winnen. Hij heeft de klus meer dan waargemaakt en wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. De komende dagen zullen, de nu nog lege pagina’s, door ons nog van extra content worden voorzien om het geheel als volledig voltooid te beschouwen.   Eerlijk is eerlijk: Jack is een absolute aanrader, aanschouw Bedrijfsadoptie.nl zelf!
Datum:
03-08-2017
Van:
Marleen Reinders
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Na een korte briefing per mail hebben Jack en ik telefonisch de opdracht besproken. Jack stelde duidelijke vragen en heeft een perfecte inventarisatie gedaan van onze behoeften. Ik had gelijk vertrouwen in zijn kundigheid en heb hem de vrije hand gegeven voor de creatie van deze site. Eindresultaat: een mooie en professionele website die voldoet aan onze wensen. Conclusie: kundig, goede en duidelijke communicatie en eind resultaat boven verwachting.

Uitgevoerde opdrachten

Website Maken voor Voetbalkamp
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die voor ons een website kan maken voor een voetbalkamp.    Functies van de website:    informatie verstrekken op site makkelijk in gebruik voor telefoon, tablet en computer/laptop online betalen aanmeldingen automatisch verwerken in Excel automatische reactie op aanmeldingen per…
Groningen 20-11-2017
Website Overzetten van Wix naar Wordpress
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die de website die via Wix is gemaakt over te zetten (kopiëren) naar WordPress. Domein is in bezit, tevens ook de hosting. Er zal in de toekomst meer werk komen aan de website.    Bij interesse hoor ik het graag.
Amsterdam 11-11-2017
Ervaren Wordpress Freelancer voor Spoedklus
Beste freelancer,    Graag komen wij in contact met een ervaren freelancer voor het maken van een bedrijfswebsite in een Wordpress pakket gehosted via Strato. Huisstijluitingen zoals lettertype, kleuren, logo zijn voorhanden, dit geldt ook voor alle (pagina)teksten en afbeeldingen. Het betreffen ca. 6 hoofdpagina's en 8 subpagina's. …
Hilversum 22-08-2017
Simpele Vier Pagina WordPress Website Maken
Beste freelancers,    Aan de hand van een standaard (gratis) WordPress template een 4 page website maken inclusief plaatsen logo en bijpassende kleuren. Teksten en foto's voor in de website zijn gereed. Betreft een simpele website.    Na het kiezen van de passende freelancer kunnen we een telefonische briefing plannen zodat…
Arnhem 10-07-2017

Vraag Jack direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden