Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ismail

Ismail
Over Ismail

Mijn naam is Ismail en ik ben een bouwkundig professional. Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding MBO Bouwkunde met goed gevolg afgerond en vervolgens gelijk doorgegaan met mijn HBO opleiding Bouwkunde. Na het behalen van mijn propedeuse, heb ik het tweede jaar succesvol afgerond. Vervolgens heb ik deze opleiding tijdelijk stopgezet.
Gedurende beide opleidingen heb ik al ervaring opgedaan in de praktijk o.a. als stagiair. Zo ben ik bij Droomhuis 360 in 2014 begonnen als bouwkundig tekenaar. In deze functie was ik
verantwoordelijk voor het controleren van metingen en schetsen van collega’s, het opstellen van meetrapporten en het maken van bouwtekeningen en schetsen voor vastgoedbeheerders in de makelaardij. In deze functie heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan met pointclouds.
Bouwkundige problemen uit te pluizen vind ik leuk. Zo haal ik snel fouten uit meetrapporten van collega’s, ben ik goed in het maken van berekeningen en sterk in...

 

Vraag Ismail direct om offerte


Stuur een bericht