Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Isabelle

Isabelle Antonissen
Over Isabelle

Mijn naam is Isabelle. Ik ben 28 jaar en hou ervan om bezig te zijn. Wanneer ik niet op mijn werk ben, ben ik vooral bezig met mijn eigen website of ben ik aan het fotograferen en bewerken.

Ik ben een creatief en gedreven persoon en ik ga door tot het in mijn ogen (en die van de klant) perfect is. Naast mij huidige werk hou ik ervan om mijn kennis en ervaringen te verbreden, door verschillende opdrachten te doen voor verschillende klanten. Van fotografie tot aan het maken van advertenties en brochures.

Naast mijn freelance werk heb ik een (parttime)baan bij BuitenHof Tuinmeubelen. Hier werk ik al ruim 12,5 jaar. Tijdens mijn studie op het grafisch lyceum ben ik bij BuitenHof begonnen als weekendhulp. Na mijn studie ben ik daar op de design afdeling terecht gekomen en uiteindelijk doorgegroeid naar leidinggevende en stijl bewaker. Dat houdt in, dat...

 

Portfolio

Flyer design
Loading.

Brochure-magazine design
Loading.

Web design
Loading.

Logo design
Loading.

Illustratie design
Loading.

Fotografie
Loading.

 

Vraag Isabelle direct om offerte


Stuur een bericht