Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Isa

Isa Fazli
Over Isa

Mijn naam is Isa Fazli, ik ben een allround marketing/communicatie specialist met een hands-on mentaliteit die graag inhoud vertaalt naar een begrijpelijke boodschap. 

In totaal ben ik 12+ jaar werkzaam als (Online Marketeer). Gespecialiseerd in Online Advertising, SEA, Social organisch (contentkalender), Social Paid, E-mail & Amazon.

In de afgelopen jaren heb ik in meerdere keukens gestaan en ruime ervaring opgedaan. In 2019 heb ik meer dan 100.000 leads verworven d.m.v. Social Advertising & Google ads.

Daarnaast heb ik een afgeronde opleiding International Business & Management met een minor in Entrepreneurschap & Strategic Marketing. Bij mij kun je daarom ook terecht voor strategie, advies en businessplan zowel in het Nederlands als Engels.

Als persoon ben ik weldoordacht en resultaatgericht. Ik probeer altijd zo  transparant mogelijk te zijn en regel de zaken graag tot in de puntjes. Halve werk is niet...

 

Portfolio

Anti-churn model
Loading.

Leadwerving voor Nierstichting
Loading.

Google certification
Loading.

 

Vraag Isa direct om offerte


Stuur een bericht