Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Isa

IsaOver Isa

Mijn naam is Isa Fazli, ik ben een allround marketing/communicatie specialist met een hands-on mentaliteit die graag inhoud vertaalt naar een begrijpelijke boodschap. 

In totaal ben ik 12+ jaar werkzaam als Online Marketeer. Gespecialiseerd in SEO, SEA, Social advertising & organisch, E-mail & Affiliate. In de afgelopen jaren heb ik in meerdere keukens gestaan en ruime ervaring opgedaan. In 2019 heb ik meer dan 100.000 leads verworven d.m.v. Social Advertising & Google ads.

Daarnaast heb ik een afgeronde opleiding International Business & Management met een minor in Entrepreneurship & Strategic Marketing. Bij mij kun je daarom ook terecht voor strategie, advies en businessplan zowel in het Nederlands als Engels.

Als persoon ben ik weldoordacht en resultaatgericht. Ik probeer altijd zo  transparant mogelijk te zijn en regel de zaken graag tot in de puntjes. Halve werk is niet aan mij besteed!
...

 

Portfolio

Anti-churn model
(Lees verder)
Loading.

Leadwerving voor Nierstichting
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Isa direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: