Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Irén

Irén Hoekstra
Over Irén

Met veel plezier en passie maak ik graag mooie en vooral waardevolle herinneringen voor anderen. Ook schrijf ik succesvol regelmatig teksten voor zakelijke en particuliere doeleinden. Communicatie in woord en beeld is mijn kracht. 

Als je voor mij kiest als professional dan kies je voor een adequate, deskundige en betrokken fotograaf/tekstschrijver. Ik zorg er voor dat je in woord en/of beeld terug ziet wat voor jou persoonlijk en/of bedrijfsmatig belangrijk is.

Mijn werkwijze is relaxt zonder mijn professionaliteit uit het oog te verliezen. Dat zorgt er voor dat het ijs snel gebroken is. Op een bruiloft, feest of zakelijk evenement, ben ik al snel 'Irén' in plaats van 'die' fotograaf. Zo werk ik het liefst; persoonlijk en betrokken. Dat maakt fotograferen en vooral gefotografeerd worden comfortabel en levert de mooiste treffende beelden op. Mijn intuïtie speelt daarbij een belangrijke rol.

Wat tekstschrijven...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Irén direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht