Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Irén

Irén Hoekstra

Freelance fotograaf

|
Locatie: Alphen aan den Rijn
|
Actief sinds: 06-10-2015
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 677 keer
|
KvK-nummer: 28112265 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bright Picture

Profiel

Hallo, ik ben Irén Hoekstra. Als je voor mij kiest, dan kies je voor een enthousiaste, betrokken en goedlachse fotograaf. Ik houd van persoonlijk contact en wil jullie graag leren kennen. Als de klik er is, krijgen jullie de mooiste foto's!

Alle belangrijke en bijzondere momenten van jullie huwelijk nemen we van te voren door. Een goede voorbereiding is het halve werk. Op de dag zelf houd ik de planning in de gaten, zodat jullie daar geen zorgen over hoeven te hebben. Het is voor jullie de dag waarop je volop en zorgeloos kunt genieten. Ik let ook op details. Juist omdat die ene mooie uitbundige lach, blik of traan meer zegt dan vele woorden.

Elke keer weer beleef ik het als een waardevol voorrecht dat ik als fotograaf één dag mag binnen stappen in het leven van een gelukkig stel en alle dierbaren daar omheen. Het ervaren van de warmte en liefde op deze unieke dag koester ik oprecht.

De dag na jullie trouwdag mail ik een sneak preview van 10 tot 20 foto's, zodat jullie direct kunnen nagenieten en momenten kunnen delen met jullie dierbaren. Uit de hele fotoreportage die ik binnen een week naar jullie mail mogen jullie 100 - 200 foto's selecteren. Dit aantal hangt af van het aantal uren dat ik fotografeer. Deze selectie foto's bewerk ik zorgvuldig na en mail ik via wetransfer in groot formaat en hoge resolutie binnen 3 weken na jullie huwelijk.

Willen jullie graag een trouwalbum dan kan dat ook. Hiervoor gelden speciale prijzen die bepaald worden door aantal foto's, bewerking, type album, soort papier en aantal pagina's.

Naast bruidsfotografie, maak ik graag persoonlijke portretten. Dat kan van één persoon, of een gezins- of familieshoot zijn. Ook een zwangerschaps- en newbornshoot behoort tot de mogelijkheden. De fotoshoot kan in studiozetting, thuis of op locatie.

Voel je vrij en informeer naar de mogelijkheden. Met elkaar komen we zeker weten tot een mooie invulling van de reportage of fotoshoot!

Hartelijke groet,
Irén Hoekstra

Portfolio

Milou  Rys 210916-108.jpg

Patrick-en-Daphne---leerfabriek---170317-1--82-.jpg

2-Bruiloft-Milou---Rys.jpg

Portret HS groep.jpg

Bart en Jennifer 1.jpg

Referenties

Datum:
08-01-2017
Van:
Maaike van Vlimmeren
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Irèn is zeer betrokken, heel inventief en levert zeer mooie resultaten. Meer dan tevreden! Een echte aanrader. Ze heeft aan de bruiloft een extra gouden randje gegeven.
Datum:
27-09-2016
Van:
Rys Klijnstra
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Irén heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn onwijs tevreden over haar! Het kennismakingsgesprek verliep heel fijn. Op de grote dag zelf was Irén erg vroeg aanwezig om het gebied alvast te verkennen. Tijdens de shoot was Irén leidend en vertelde precies wat er van ons verwacht werd, dit alles op een hele relaxte/ontspannen manier. Uiteindelijk zijn de foto's daardoor schitterend (en spontaan) geworden! Tijdens de ceremonie heeft ze alle facetten goed op de foto gekregen, zonder opvallend aanwezig te zijn. Daarna zijn wij als bruidspaar met elke combinatie van vrienden/familie op de foto geweest, dit werd goed opgezet en kostte maar een paar minuten! Op het eindfeest heeft ze alles geweldig op de foto gekregen, zonder opvallend aanwezig te zijn. De eerste foto's konden wij de dag erna al meteen bewerkt en al ontvangen. Een paar dagen later kwamen alle foto's bij ons binnen en deze overtroffen onze verwachtingen ten zeerste! Wij kunnen Irén daarom ook absoluut aanbevelen!

Uitgevoerde opdrachten

Fotograaf Gezocht voor Fotoserie over Depressie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede fotograaf, die ook goed overweg kan met photoshop.    Het gaat om een heftige fotoshoot, waarbij ik het thema ' depressie' in een serie wil vastleggen.    Het werk dient op locatie, omgeving Sneek, uitgevoerd te worden.    Wie kan mij helpen?
Sneek 13 okt
Bruidsfotograaf Dinsdag 22 December Breda
Beste freelancers,    Donderdag 22 december gaat mijn broer trouwen en ik ben op zoek naar een fotograaf.    Iemand die foto's kan maken tijdens de huwelijksvoltrekking en daarna, dit zal plaats vinden in omgeving van Breda. Graag ontvang ik na afloop de foto's digitaal, er hoeft verder niets mee te gebeuren. Dit alles…
Breda 16-12-2016
Trouwfotograaf Gezocht (17 maart 2017, Tilburg)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft op 17 maart 2017.  De prijs het liefst niet veel hoger dan 500 euro inclusief foto's en fotoboek achteraf.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
Tilburg 15-09-2016
Bruiloft Fotograaf Gezocht (21 september 2016, Drenthe)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een (beginnend) fotograaf voor onze bruiloft op 21 september 2016.  De bedoeling is dat de fotograaf ongeveer +-6 uur aanwezig is op locatie, een aantal foto's (nader te bepalen) bewerkt ontvangen en de rest beschikbaar gesteld via USB.    Ter info; wij zijn de hele dag met ongeveer…
Paterswolde en Midlaren 27-09-2016

Vraag Irén direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden