Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Irén

Irén Hoekstra

Freelance fotograaf

|
Locatie: Alphen aan den Rijn
|
Actief sinds: 06-10-2015
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1342 keer
|
KvK-nummer: 28112265 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bright Picture

Profiel

Met veel plezier en passie maak ik graag mooie en vooral waardevolle herinneringen voor anderen.

Als je voor mij kiest als portret- of trouwfotograaf, dan kies je voor een adequate, deskundige en betrokken fotograaf. Ik zorg er voor dat je in de foto's terug ziet wat voor jou/jullie belangrijk is.

Mijn stijl is dat ik op een relaxte manier fotografeer. Ik voel me snel 'thuis' met iemand een gezin of een familie. En dat werkt omgekeerd ook zo. Op een bruiloft of feest meng ik me graag onder de gasten. Daarmee ben ik al snel 'Irén' in plaats van 'die' fotograaf. Dat maakt fotograferen en vooral gefotografeerd worden comfortabel en levert de mooiste herinneringen op.

Ik ben benieuwd naar je/jullie wensen en verhaal en maak graag vrijblijvend kennis. De klik is belangrijk, vooral voor trouwfotografie, omdat ik degene ben die de hele dag het dichtst bij jullie in de buurt ben.

De dag na de trouwdag mail ik een sneak preview van 10 foto's, zodat jullie direct kunnen nagenieten en momenten kunnen delen met dierbaren. Uit de hele fotoreportage die ik binnen een week naar jullie mail mogen jullie gemiddeld 100 foto's uitzoeken. Dit aantal hangt af van het aantal uren dat ik fotografeer en wat we daarover afspreken.

Ook trouwalbums maak ik. Dat is echt de kers op de taart! Juist omdat dat de herinnering aan de dag nog tastbaarder maakt.

Naast trouwfotografie, maak ik graag persoonlijke portretten. Dat kan een shoot zijn van één persoon, een gezin of een familie. Ook een zwangerschaps- en newbornshoot behoort tot de mogelijkheden. De fotoshoot kan in studiozetting, thuis of op locatie. De prijs is vanaf € 175,-. Voor dit bedrag krijg je 3 digitale foto's (groot formaat, hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt) die je zelf mag uitkiezen uit de totale reportage. Meer foto's zijn mogelijk tegen meerprijs.

Verder kun je me altijd benaderen voor reportages van feesten, evenementen, recepties etc. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vastleggen van sfeer, mensen, emoties en leuke situaties en details. Dat is wat ik het liefste doe met als resultaat een treffende impressie en herinnering voor jou/jullie.

Als mijn verhaal je aanspreekt, voel je dan vrij en informeer naar de mogelijkheden! Samen komen we zeker weten tot een mooie invulling van de reportage of fotoshoot!

Hartelijke groet,
Irén Hoekstra

Portfolio

Wedding-1.jpg

Wedding-2.jpg

Bruiloft-M-S-181117-5.jpg

Mariska-en-Sebastiaan--1-.jpg

Model-Celine-Beijk-3-171217.jpg

Referenties

Datum:
18-01-2018
Van:
Kim Lambrechts
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
08-01-2017
Van:
Maaike van Vlimmeren
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Irèn is zeer betrokken, heel inventief en levert zeer mooie resultaten. Meer dan tevreden! Een echte aanrader. Ze heeft aan de bruiloft een extra gouden randje gegeven.
Datum:
27-09-2016
Van:
Rys Klijnstra
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Irén heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn onwijs tevreden over haar! Het kennismakingsgesprek verliep heel fijn. Op de grote dag zelf was Irén erg vroeg aanwezig om het gebied alvast te verkennen. Tijdens de shoot was Irén leidend en vertelde precies wat er van ons verwacht werd, dit alles op een hele relaxte/ontspannen manier. Uiteindelijk zijn de foto's daardoor schitterend (en spontaan) geworden! Tijdens de ceremonie heeft ze alle facetten goed op de foto gekregen, zonder opvallend aanwezig te zijn. Daarna zijn wij als bruidspaar met elke combinatie van vrienden/familie op de foto geweest, dit werd goed opgezet en kostte maar een paar minuten! Op het eindfeest heeft ze alles geweldig op de foto gekregen, zonder opvallend aanwezig te zijn. De eerste foto's konden wij de dag erna al meteen bewerkt en al ontvangen. Een paar dagen later kwamen alle foto's bij ons binnen en deze overtroffen onze verwachtingen ten zeerste! Wij kunnen Irén daarom ook absoluut aanbevelen!

Uitgevoerde opdrachten

Fotograaf Bruiloft in Haren
Beste freelancers,    Op 1 juni gaat mijn tante trouwen in de Rietschans in Haren. Haar grote wens komt uit en nu trouwt ze op 64 jarige leeftijd. Het gaat geen hele grote bruiloft worden, maar ik wil haar dag graag onvergetelijk maken en haar verrassen. Zo zou ik haar heel graag een fotograaf als cadeau doen. Maar dit is natuurlijk afhankelijk…
Rietschans in Haren 25 mrt
Prive Foto's Bewerken tot Betere Kwaliteit
Beste freelancers,    Ons zoontje is op 14 januari 2014 stil geboren. Gelukkig hebben we enkele foto's maar het stoort me (en maakt me verdrietig) dat deze niet mooi zijn.    Ik heb het zelf een beetje geprobeerd met photoshop en Sting, maar ik krijg ze helaas niet mooier of beter.    Kan iemand me helpen…
17 jan
Fotograaf Gezocht voor Fotoserie over Depressie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede fotograaf, die ook goed overweg kan met photoshop.    Het gaat om een heftige fotoshoot, waarbij ik het thema ' depressie' in een serie wil vastleggen.    Het werk dient op locatie, omgeving Sneek, uitgevoerd te worden.    Wie kan mij helpen?
Sneek 13-10-2017
Bruidsfotograaf Dinsdag 22 December Breda
Beste freelancers,    Donderdag 22 december gaat mijn broer trouwen en ik ben op zoek naar een fotograaf.    Iemand die foto's kan maken tijdens de huwelijksvoltrekking en daarna, dit zal plaats vinden in omgeving van Breda. Graag ontvang ik na afloop de foto's digitaal, er hoeft verder niets mee te gebeuren. Dit alles…
Breda 16-12-2016
Trouwfotograaf Gezocht (17 maart 2017, Tilburg)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft op 17 maart 2017.  De prijs het liefst niet veel hoger dan 500 euro inclusief foto's en fotoboek achteraf.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
Tilburg 15-09-2016
Bruiloft Fotograaf Gezocht (21 september 2016, Drenthe)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een (beginnend) fotograaf voor onze bruiloft op 21 september 2016.  De bedoeling is dat de fotograaf ongeveer +-6 uur aanwezig is op locatie, een aantal foto's (nader te bepalen) bewerkt ontvangen en de rest beschikbaar gesteld via USB.    Ter info; wij zijn de hele dag met ongeveer…
Paterswolde en Midlaren 27-09-2016

Vraag Irén direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden