Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Irén

Irén Hoekstra
Over Irén

Vol overgave maak ik op een van de mooiste bijzonderste dagen in jullie leven een geweldige trouwreportage. De reportage weerspiegelt het verhaal van jullie trouwdag met alle bijzondere, invoelbare momenten, groots, maar ook kwetsbare kleine ogenblikken. Herinneringen die op elk moment in jullie leven weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. Zo vaak je wilt. Als het goed is in de komende 40 of 50 jaar. Mijn kenmerk: passie, aandachtig, betrokken en deskundig.

Mijn werkwijze is relaxt en intuitief. Als geen ander weet ik dat het voor jullie als bruidspaar heel belangrijk is dat je je comfortabel voelt en dat je het vertrouwen hebt dat de fotografie in goede handen is. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en vertel graag over alle mogelijkheden; van fotografie tot praktische tips voor planning en andere zaken op jullie huwelijksdag.   

...

Uitstekend
3 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Irén direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht