Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ingrid

Ingrid

MS Access, AccountView, koppeling

Locatie: Nieuwegein
|
Actief sinds: 28-03-2014
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 1279 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Guy Erwin Bob Wiebe Erik Bas Geertje Jos Eva-Sophie Marco Michel Daan Tom Fatih Marielle

Profiel

Meer gemak door kleine aanpassingen

Is Excel of Outlook onvoldoende voor het opslaan van uw gegevens? Heeft u behoefte aan een goed gegevensbestand? Met onze toepassingen zijn uw gegevens snel en veilig op te halen. Voor diverse organisaties hebben wij het werken met Microsoft Office gemakkelijker gemaakt door kleine en niet te kostbare aanpassingen aan te brengen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1993 hebben wij zeer veel database toepassingen met Microsoft Access gebouwd. En gedocumenteerd. Wij bieden nog steeds de nodige ondersteuning voor deze Microsoft Access applicaties. Wij maken deze toepassingen in nauw overleg met de opdrachtgever en volgens een vaste standaard werkwijze. Dat biedt u de zekerheid van een goede oplossing voor jaren. De lijst met Access toepassingen is lang. De toepassingen zijn voor verschillende doelgroepen gemaakt.

Koppeling met AccoutView

Vaak wordt Microsoft Access gekoppeld aan AccountView. AccountView zorgt in deze combinatie voor de financiële software component. U kunt hierbij denken aan het automatisch bijwerken van de gegevens van debiteuren of verkoopfacturen.
Access is geschikt voor kleinere ondernemingen of afdelingen van grotere organisaties. Voor situaties waar altijd meer dan 5 gelijktijdige gebruikers werken in de toepassing maken wij bij voorkeur gebruik van SQL Server. Dit pakket kan beter omgaan met grotere aantallen gebruikers en grote hoeveelheden gegevens.

Huisstijl

Naast de vele Access toepassingen maken wij regelmatig Word sjablonen om het gebruik van uw huisstijl conform de regels gemakkelijker te maken. Ook met PowerPoint en Excel is veel te bereiken door de pakketten op de juiste manier in te richten.

Vraag Ingrid direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden