Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Inge

Inge
Over Inge

Het visualiseren en tot leven brengen van een idee is wat ik het liefste doe. Het zichtbaar maken van iets dat in eerste instantie onzichtbaar lijkt. En het is natuurlijk nog leuker om dit voor iemand anders te doen. Met een academische achtergrond en ruim 7 jaar werkervaring in het realiseren van projecten in opdracht ben ik geen vreemde binnen het beeldende vak. Ik ben sterk in het bedenken en illustreren van karakters, en ik heb een scherp oog voor compositie en detail. De stijl van mijn werk is vriendelijk en herkenbaar, vaak met een knipoog en een glimlach.

Ik maak illustraties voor uiteenlopende projecten zoals huisstijlen, boekomslagen, plattegronden en animaties. Naast mijn werk in opdracht heb ik een cadeau artikelen lijn uitgebracht met geïllustreerde herkenbare Hollandse taferelen, wat momenteel in verschillende winkels in Nederland wordt verkocht.

Heb je een wens of een idee en...

Uitstekend
3 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

Stuvia - illustraties
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Inge direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: