Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

De volgende advertentietekst is in behandeling: In de huidige digitale tijdperk is het nodig om bij te blijven met de laatste digitale trends en technologieën, om u concurrentie telkens een stap voor te zijn.

Wij kunnen u hiermee helpen, we zijn een collectief van getalenteerde designers en developers die topkwaliteit van werk kunnen opleveren. Zowel op creatief gebied, als op het gebied van ontwikkeling, gebruikmakende van de meest recente technologieën en frameworks.

We denken met uw mee, werken pro-actief, en door onze brede waaier van specialisten en ervaring in de sector kunnen wij een ongelooflijke "value" voor u waarmaken.

Portfolio

Edson-LP-redesign--section-1.png

Edson.io

Tegenwoordig is er een probleem met het beheren van data. Grote firma's hebben enorm veel data en informatie in allerlei verschillende vormen (tekeningen, catalogussen, excel bestanden etc.). Dit heeft als resultaat dat er weinig wordt gedaan met wat er allemaal beschikbaar is, wat het potentieel van de firma's onderdrukt. Er is ook een gebrek aan tools voor nieuwe millenials die in bedrijven binnenkomen, en een overvloed aan kennis bij de oudere generaties die niet kan worden opgeslagen/doorgegeven. Met deze probleemstellingen als kern, hebben wij volledig van 0 een tool ontwikkeld om data management en curatie enorm makkelijk, en intuïtief te maken. De tool is een webapplicatie, helemaal uniek ontworpen en zodanig opgebouwd dat wij eender welke hoeveelheid data of bezoekers kunnen opvangen. Voor meer info over het project kan u terecht op: http://edson.io Competenties: - UI/UX design - Branding - Ilustratie - AWS infrastructuur opzetten Gebruikte technologieën: - MEAN-stack; -
c801db8c-2d1c-4fed-9de9-e34a60a512b5.jpg

Redezign

Volledige case study: https://www.behance.net/gallery/60788587/Redezign-Cardboard-Furniture

REDEZIGN is een concept voor kartonnen meubilair. Wij hebben gedefinieerd welke "feel en de look" de klant graag zou uitstralen met deze brand. Vervolgens hebben wij hier branding rond gedaan, gevolgd door het samenstellen van verschillende collecties.
Deze collecties hebben wij ook in-house uitgewerkt en 3D renders gemaakt voor de producten en de scenes. Dit werd aangevuld met high-end UI/UX design om een minimalistische maar stijlvolle webshop concept neer te zetten.

Competenties:

- UI/UX design
- Branding
- 3D visualisatie
- Consulting

Vraag Ilya direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden