Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ilse

Ilse Radstaat

Locatie: Nieuwegein
|
Actief sinds: 08-05-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 372 keer
|
KvK-nummer: 65256719 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Ilse

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Al ruim 10 jaar werk ik met veel plezier aan gevarieerde dtp- en ontwerpprojecten. Graag verwijs ik je naar mijn website voor een impressie van mijn werk. Hier vind je diverse voorbeelden zoals flyers, folders, magazines en kaarten. Ook kan ik ingezet worden voor periodieken en uiteraard online uitingen zoals banners, headers of advertenties. Van iets ontwerpen met een huisstijl als basis tot een informatiegids met alleen maar platte tekst. Het maakt niet uit! Je kan me voor veel opdrachten inzetten. Mijn ervaring in een drukkerij met veel controleren van drukwerk of het technisch in orde is heeft me veel kennis gegeven.

Zie je het zitten om een allround dtp'er in te zetten! Bel me op of stuur een mail.

Uitgevoerde opdrachten

Kleine Advertentie voor Uitgever
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een advertentie kan opmaken van 100x 135 mm bxh. Beeld, wat gegevens van het boek en quotes. Ik heb er geen ervaring mee en al teveel deadlines. Het moet op 4 augustus aangeleverd worden.    Het gaat om een heel klein klusje voor een uitgeverij, maar ik moet mijn eigen mensen nog zoeken voor…
Hilversum 28-07-2017

Vraag Ilse direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden