Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Hugo

HugoOver Hugo

k heb meer dan 15 jaar ervaring in online retail, de horeca en event industrie. Ik heb zowel voor grote landelijke merken (Media Markt, Grolsch) gewerkt en bouw nu aan mijn eigen creatieve event en marketingbureau (Pubster) voor de horeca, recreatie en leisure branche.

Onze online marketing dienstverlening bieden we aan onder het label ***. Wij helpen je bezoekers te trekken naar jouw evenement, website of andere bijeenkomst. Met onze expertise en tools toetsen wij welke kanalen het beste aansluit op jouw doelgroep. We zorgen dat jij je doelgroep bereikt door middel van SEO, SEA, Social- en E-mailmarketing. Samen ontwikkelen wij een online strategie, implementeren deze en sturen we continu bij.

De belevenis die jij verkoopt, start al bij de digitale klantreis. Wij helpen jou bij het samenstellen en optimaliseren van die reis voor jouw klanten, bezoekers en deelnemers. Dit alles met maar 1 doel:...

 

Vraag Hugo direct om offerte


Stuur een bericht