Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Harmen

Harmen

Administratie,Advies &I nterim Financial

Locatie: Bakhuizen
|
Actief sinds: 04-02-2014
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 1950 keer
|
KvK-nummer: 60205393 informatie

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ons Administratie, Finance & Control is een administratie- en advieskantoor met een praktische en daadkrachtige inslag. Als eenmanskantoor werk ik nauw samen met diverse fiscalisten, accountants en kenniscentra, zodat alleen specialistische kennis aangesproken wordt als dat nodig is. Dit werkt kostenbesparend.

Mijn eigen studieachtergrond is bedrijfseconomisch (HEAO BE, HOFAM Qualifed Controller) en heb ruim 16 jaar werkervaring in mkb en horeca bedrijven als administrateur/ controller.
In die periode was ik verantwoordelijk voor administratieve-, fiscale zaken, Administratieve Organisatie, Interen Controle, automatisering. Daarnaast was ik altijd nauw betrokken bij beleid(vorming) en budgettering.

Mijn ervaring ligt dan ook op het gebied van inrichten bedrijfsprocessen, opzetten van een goede interne organisatie, ict/ software selecties en beheer, belastingaangiften, het voorbereiden van jaarrrekeningen, opstellen van begrotingen, maandrapportages etc.etc.
Juist ook voor eenmanszaken en kleine mkb bedrijven ben ik een toegevoegde waarde.

Door mijn ervaring in een middelgroot mkb bedrijf met platte organisatie kan ik gedegen, helder en vooral ook praktische bedrijfsadviezen en administratieve ondersteuning geven.

Op mijn expertise kan men vertrouwen en rekenen. Duidelijke communicatie en adviezen die bij uw bedrijf passen, geen uurtje factuurtje bij even iets uitzoeken of even sparren. 
Kortom u kunt ondersteuning verwachten bij administratieve werkzaamheden, belastingen, controlling, doorlichten bedrijfsprocessen en administratieve procedures, opstellen van businessplannen etc..

Dit kan door mij structureel in te schakelen als administratiekantoor voor uw fiscale en administratieve zaken, maar ook middels interim opdrachten (inhuren voor aantal uren per week).

Graag ben ik u van dienst: samen werken aan uw bedrijf!

Portfolio

Vraag Harmen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden