Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Harmen

Harmen
Over Harmen

Ons Administratie, Finance & Control is een administratie- en advieskantoor met een praktische en daadkrachtige inslag. Als eenmanskantoor werk ik nauw samen met diverse fiscalisten, accountants en kenniscentra, zodat alleen specialistische kennis aangesproken wordt als dat nodig is. Dit werkt kostenbesparend.

Mijn eigen studieachtergrond is bedrijfseconomisch (HEAO BE, HOFAM Qualifed Controller) en heb ruim 16 jaar werkervaring in mkb en horeca bedrijven als administrateur/ controller.
In die periode was ik verantwoordelijk voor administratieve-, fiscale zaken, Administratieve Organisatie, Interen Controle, automatisering. Daarnaast was ik altijd nauw betrokken bij beleid(vorming) en budgettering.

Mijn ervaring ligt dan ook op het gebied van inrichten bedrijfsprocessen, opzetten van een goede interne organisatie, ict/ software selecties en beheer, belastingaangiften, het voorbereiden van jaarrrekeningen, opstellen van begrotingen, maandrapportages etc.etc.
Juist ook voor eenmanszaken en kleine mkb bedrijven ben ik een toegevoegde waarde.

Door mijn ervaring in een...

 

Portfolio

Loading.

 

Vraag Harmen direct om offerte


Stuur een bericht