Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Han

Han HermkensOver Han

Han Hermkens (1964) fotografeert al zijn hele leven. En dat kan ook niet anders. Creativiteit stroomt door zijn aderen en zit in zijn genen. Han’s vader, neerlandicus, fotografeert, tekent en schildert. Moeder Hermkens beeldhouwde en was begenadigd ceramiste. Broer Jeroen en zus Anneke zijn bekende kunstenaars. Niet zo vreemd dat Han al op zijn twaalfde de camera ter hand nam en zijn eerste stappen in het fotografenvak zette.

Han fotografeert vanaf zijn negentiende professioneel. In tegenstelling tot zijn familieleden, heeft Han voor de commerciële kant van het fotovak gekozen. Als reclamefotograaf heeft hij voor verschillende werkgevers gefotografeerd. In 2009 kiest hij voor zelfstandigheid en start met Image&Motion;.

Ondanks zijn commerciële loopbaan heeft creativiteit bij Han altijd een grote rol gespeeld. Creatief spelen met licht, met vlakverdeling en met compositie. Het net even anders proberen, even de briefing vergeten en een andere invalshoek kiezen. Dat typeert Han; passie voor eten...

Hilvarenbeek

Expertisegebieden:

 

Vraag Han direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Image&Motion; vof
0681907139
KvK-nummer: 65825950
van der Heijdenstraat 4
5081CW Hilvarenbeek