Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GWENDELAHAYE.COM

Profiel

Als freelance stylist & visual content maker ben ik werkzaam binnen verschillende disciplines in het stylingvak, van foodstyling tot retail projecten.

Met mijn hands-on mentaliteit werk ik graag ideeën uit tot concepten en voer ze daarna uit tot er een compleet project of product staat. Ik vertaal visies naar inspirerende uitingen en creëer creatieve social content.

Ik ben in te zetten voor conceptontwikkeling, fotostyling, e-commerce styling, retail en interieur projecten, grafisch design, content creating en product ontwerp.

Naast mijn werk als stylist heb ik een foodblog en bedenk ik (plantaardige) recepten die ik vervolgens uitwerk en fotografeer. Foodstyling en fotografie vallen dus ook onder mijn werkzaamheden.

Portfolio

tumblr_p452fsZjGZ1tkzxkwo6_r2_1280.jpg

FOOD STYLING & FOTOGRAFIE

tumblr_p57xlwfvyL1tkzxkwo2_1280.jpg

T-SHIRT DESIGN

tumblr_oruq9fvFz81tkzxkwo1_r1_1280.jpg

MARKETING UITING

tumblr_osqhfqjXBx1tkzxkwo1_1280.jpg

STICKER DESIGN

tumblr_o7onfxqDY01tkzxkwo2_r1_1280-3.jpg

PRODUCT DESIGN

Referenties

Datum:
08-06-2018
Van:
Michael Kapoen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Met Gwen is het zeer prettig samenwerken. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Ze heeft een doordacht plan, werkt volgens een goed te volgen structuur waardoor de kans op slagen erg groot wordt. Ik ga zeker nog een vervolgsessie met Gwen aan.

Uitgevoerde opdrachten

Voedselfotograaf voor Biologische Snacks
Beste freelancers,    Voor onze website en promotie activiteiten zijn wij op zoek naar een:  Voedselfotograaf die de fotografie van onze bitterballen en kroketten tot in de puntjes kan verzorgen.    Wij hebben echt creatieve oplossingen nodig. Wat gefotografeerd moet worden:    Al onze kroketten en bitterballen (gefritueerd…
Nieuwegein 1 mei

Vraag Gwen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden