Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Gideon

GideonOver Gideon

EZ Access is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van standaard Microsoft® producten, in het bijzonder MS Access. Daarnaast richten we ons op het genereren van nuttige informatie t.b.v. bedrijfsvoering en besluitvorming, oftewel Business Intelligence.

EZ Access is een eenmansbedrijf door Gideon ter Maat.

Wie ben ik?
Ik ben Gideon ter Maat. Vanaf de introductie van MS Access 97 ontwikkel ik MS Access applicaties. Dit begon als hobby en is uitgegroeid tot professioneel niveau. Door mijn studie bedrijfskunde ben ik mij gaan richten op procesverbetering met behulp van MS Access en MS Excel. Doordat de omvang van de applicaties en het aantal
gebruikers groeide, ontstond ook de noodzaak om de applicaties beter te beveiligen. Vanuit de wens om mijn diensten aan te bieden in de markt heb ik in 2018 EZ Access opgericht. Hiernaast ben ik lid van het managementteam van Giant Europe Manufacturing.

Toekomstvisie
Tot op heden is de aandacht van de automatisering voor...

 

Portfolio

Production Progress Information
(Lees verder)
Loading.

Stock Move Program
(Lees verder)
Loading.

Reject Registration
(Lees verder)
Loading.

Line stop registratie
(Lees verder)
Loading.

Skill Matrix
(Lees verder)
Loading.

Product Specifications
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Gideon direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: