Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GeraldGary

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een creatieve jongeman uit Amsterdam.

Ik zet informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te informeren op een begrijpelijk manier. Ik verzorg de vormgeving van design van print-en digitale uitingen, drukwerk & multimedia. Het ontwerpen van de indeling (lay-out), lettertype en groottes, kleuren en het soort foto of illustratie.

Logo of een complete huisstijl? Visitekaart, flyer, poster, brochure of een compleet magazine? Website laten ontwerpen? Van geboortekaart tot rouwkaart, GG.com geeft vorm aan jou wens.Heb jij iets om vorm te geven?

Daarnaast kan ik worden ingezet als partyplanner/stylist. Het organiseren en decoreren van feesten, borrels, zakelijke evenementen, bruiloften en babyshower’s. Ik luister met passie en ervaring naar de wensen van de opdrachtgever en denk graag mee. Hierdoor creeër ik een uniek styling-concept op maat. Hierbij kan gedacht worden aan tafeldecoratie, roodstyling, trouwlogo, aankleding zaalverhuur, birthdaywall’s en fotoframe’s etc.

Voor een compleet beeld van mijn reeds gedane opdrachten verwijs ik naar mijn digitale portfolio:

www.geraldgary.com

Vraag Gerald direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden