Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Design by Fuzz-e

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met Design by Fuzz-e geef ik jouw bedrijf een online en offline identiteit. Juist door een combinatie te maken met brand identity en digital presence maken wij het verschil. Ik geloof dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw succesverhaal.

Door te luisteren, te sparren en concepten samen neer te zetten help ik je harmonie te vormen tussen de diensten die je biedt en de manier waarop klanten jouw bedrijf zien.

Offline betekent dit advies en realisatie van een BrandBook, afhankelijk van jouw wensen bestaande uit een logo, huisstijl, visitekaartjes, kleur en font gebruik, tone of voice en marketing materialen als flyers, folders en bijzondere uitnodigingen of kadobonnen.

Online help ik je met het vormgeven van de juiste invulling van de digitale aanwezigheid van jouw bedrijf. Ik kan je adviseren en helpen bij het realiseren van een website, webshop of app gericht op jouw bedrijf of concept.

Als Creative Consultant help ik startups en concepten uit te groeien tot concrete producten die in de markt gezet kunnen worden. Door het toepassen van de juiste UI/UX en deze samen te brengen met de techniek, de business en de eindklant weet ik het verschil te maken.

Nieuwsgierig?
Bezoek www.designbyfuzze.nl voor meer informatie
Bekijk www.facebook.com/designbyfuzze/ voor updates en reviews

En stuur een berichtje met je wensen (FB messeger of aan info@designbyfuzze.nl) samen komen we vast verder.

Portfolio

logo-hethert.jpg

Eetcafe logo

logobreeze.jpg

Beauty branche logo

logo-pitch.jpg

Startup logo

trouwfotografie2.jpg

Trouwfotograaf website

beauty-products.jpg

Beauty branch website/shop

Vraag Geertje direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden