Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Design by Fuzz-e

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

WIL JIJ MEER KLANTEN VOOR JOU LATEN KIEZEN?
Met Design by Fuzz-e geef ik jouw bedrijf een online en offline identiteit. Juist door een combinatie te maken met brand identity en digital presence maken wij het verschil. Ik geloof dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw succesverhaal.

Door te luisteren, te sparren en concepten samen neer te zetten help ik je harmonie te vormen tussen de diensten die je biedt en de manier waarop klanten jouw bedrijf zien.

Offline betekent dit advies en realisatie van een BrandBook, afhankelijk van jouw wensen bestaande uit een logo, huisstijl, visitekaartjes, kleur en font gebruik, tone of voice en marketing materialen als flyers, folders en bijzondere uitnodigingen of kadobonnen.

Online help ik je met het vormgeven van de juiste invulling van de digitale aanwezigheid van jouw bedrijf. Ik kan je adviseren en helpen bij het realiseren van een website, webshop of app gericht op jouw bedrijf of concept.

Als Creative Consultant help ik startups en concepten uit te groeien tot concrete producten die in de markt gezet kunnen worden. Door het toepassen van de juiste UI/UX en deze samen te brengen met de techniek, de business en de eindklant weet ik het verschil te maken.

Nieuwsgierig?
Bezoek www.designbyfuzze.nl voor meer informatie
Bekijk www.facebook.com/designbyfuzze/ voor updates en reviews

En stuur een berichtje met je wensen (FB messeger of aan info@designbyfuzze.nl) samen komen we vast verder.

Portfolio

logo-hethert.jpg

Eetcafe logo

logobreeze.jpg

Beauty branche logo

logo-pitch.jpg

Startup logo

trouwfotografie2.jpg

Trouwfotograaf website

beauty-products.jpg

Beauty branch website/shop

Referenties

Datum:
27-12-2017
Van:
Avaney Ballantine
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Geertje heeft een logo ontworpen voor mijn dochter, mn dochter voetbalt en maakt haar eigen vlogs! Geertje was zo lief om een prachtig logo voor haar te ontwerpen! Echt super bedankt. Het logo is prachtig en mn dochter is er helemaal blij mee! Geertje luisterde naar de wensen van mijn dochter en heeft het helemaal naar haar smaak ontworpen, bedankt!

Uitgevoerde opdrachten

Sticker Ontwerp van Bestelbus en Caddy
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die het ontwerp voor een bestelbus en een caddy kan maken. We twijfelen tussen een aantal elementen die we op de bussen willen hebben, dus zoeken iemand die ons ook kan adviseren. Het liefst woonachtig in de omgeving Den Bosch, dit is echter niet noodzakelijk. Mocht dit een prettige samenwerking…
's-Hertogenbosch 6 mrt
Restylen van Bestaand Verenigingslogo
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar die ons logo meer eigentijds wilt maken. Ons officiële logo bestaat uit onze naam en een vrolijk, eigenwijs poppetje dat de speelsheid van onze branche vertegenwoordigt (kinderopvang). Het poppetje vinden we niet meer '2018-proof' dus daar willen graag…
Utrecht 11 feb
Allround Grafisch Ontwerper met Kennis van Wordpress
Beste freelancers,    Dit is een iets andere aanvraag dan er normaal op Hoofdkraan voorbij komt. Voorheen zat ik ook aan de freelancers kant, maar deze keer ben ik op zoek naar een freelancer aan wie ik mijn toekomstige werkzaamheden kan overdragen. Momenteel werk ik deels in loondienst bij een ontwerpbureau en deels bij mijn eigen bedrijf.…
De Meern 20 jan
Logo voor YouTube Kanaal (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Mijn dochter van 8 jaar is pas een youtube kanaal begonnen en heeft sinds kort instagram.  Daarom wilt zij een logo of kenmerk laten ontwerpen voor haar social media.  Zij is op social media vooral bezig met voetbal.  Om een idee te krijgen van waar zij mee bezig is kan ik een link van haar instagram en…
Assendelft 12-12-2017

Vraag Geertje direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden