Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Gabor Software

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn specialiteit is het renoveren van complexe bedrijfsapplicaties: softwarerenovatie. U kunt mij inhuren voor het versimpelen, onderhouden en uitbreiden van uw C, Python, PHP of JavaScript software. Voor nieuw te bouwen software kunt u natuurlijk ook bij mij terecht.

Even kort over mijn expertise. Ik schrijf JavaScript en C code sinds 1998. Verder heb ik ruim 15 jaar ervaring met PHP. Ik ben Gecertificeerd PHP, MySQL en Java ontwikkelaar. Eén van de eerste duizend PHP-gecertificeerde ontwikkelaars wereldwijd (ZCE1000). Tevens heb ik ervaring in een groot aantal sectoren: financieel, onderwijs, HR, agribusiness, medisch (EPD), cultureel, politiek en gaming. U kunt bij mij ook terecht voor ERP-renovatie.

Portfolio

redbeanphp.png

RedBeanPHP

RedBeanPHP is een door mij geschreven softwarebibliotheek voor het opschonen en herstructureren van databases.
stampte.png

StampTE

StampTE is een door mij ontwikkelde template engine om de opmaak van een website beter los te kunnen trekken van de logica. Presentatielogica en opmaak worden volledig gescheiden. Dit systeem ondersteunt daarom ook het zogenaamde hot-switching, u kunt een nieuwe front-end gebruiken zonder enige aanpassing in de code.
citrine.png

Citrine

Citrine is een programmeertaal die men kan gebruiken in de eigen taal, bijvoorbeeld het Nederlands. Het systeem kan ook tussen talen vertalen. Dus een Chinese programmeur krijgt de code te zien in zijn of haar taal. Citrine wordt gebruikt om complexe grafische weergaven te vervangen (GUIs) of om een brug te slaan tussen oude, moeilijke te onderhouden code en nieuw te bouwen programmatuur.
Screenshot-25.png

Game

Dit is een voorbeeld van een videogame die ik heb ontwikkeld. Voor diverse klanten heb ik games ontwikkeld, meestal ter promotie. De afbeelding toont het spel Cool Dog, dit is een eigen productie geweest.
kwikplan.png

Kwikplan

Dit is een gratis routeplanner die ik heb geschreven op basis van de PlannerStack API. Deze routeplanner houdt rekening met uw privacy en gebruikt geen cookies en toont uitsluitend advertenties van lokale ondernemers in de vertrek- of doelbestemming.

Referenties

Datum:
25-06-2018
Van:
Wouter van der Horst
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super snelle service! Begreep direct wat we nodig hadden. Zeker een aanrader...

Uitgevoerde opdrachten

JSON naar MySQL Exporteren
Beste freelancers,    Wie kan helpen met een JSON naar MySQL database te exporteren.  Het gaat om een automatische download van een weblink. Het is een soort API.    Kan jij ons helpen, dan voorzien we je graag van meer informatie.   
Maartensdijk 23 jun

Vraag Gabor direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden