Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Frits

Frits Kuis
Over Frits

Accountflex is een allround administratiekantoor. Wij richten ons niet alleen op ondernemers maar ook op particulieren in zowel Nederland als daarbuiten. Ons administratiekantoor is gevestigd in Woerden, in de buurt van Utrecht. Wij bedienen veel klanten vanuit deze regio, maar ook daar buiten. Zo hebben wij klanten door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Wij bedienen niet alleen ondernemers maar ook veel particulieren denk hierbij aan gezinnen die problemen hebben met de administratie, ZZP’ers en zelfstandigen. Daarnaast bedienen wij ook klanten inzake interimopdrachten.

Persoonlijke aanpak

Onze klanten kiezen voor Accountflex vanwege onze persoonlijke aanpak. Door gebruik te maken van een vast aanspreekpunt is het voor u duidelijk wie er voor u klaarstaat. Zo kunnen wij u helpen bij uw administratie, belastingaangifte of andere diensten. Wij kunnen uw administratie voor u doen, maar wij kunnen u hier ook bij ondersteunen. Alles is mogelijk.

 

Portfolio

Schulphulpverlening
Loading.

Virtuele ondersteuning / interimmanagement
Loading.

 

Vraag Frits direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: