Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

2 Gasten

Adresgegevens

Burgemeester Brokxlaan 1926
5041SJ Tilburg

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij zijn 2 Gasten en wij maken wat je zelf had willen bedenken!

Wij zijn Bart Meijer (Nijverdal) en Frank Evers (Tilburg). Sinds 2014 zijn wij beter bekend als het creatieve bureau 2 Gasten.

Door onze passie voor het vak zijn wij door middel van creatieve oplossingen in staat mee te bouwen aan het succes van jou als klant. We streven altijd opvallende concepten na en werken ons in het zweet voor een fraaie huisstijl op maat gemaakt voor jouw bedrijf. En wanneer ontwerpen er uit springen is het ook helemaal niet nodig om te zoeken in de randstad naar een groot reclamebureau.

Wij vinden het een uitdaging om het over een andere boeg te gooien. We zijn niet van de veilige wegen en houden ons dan ook niet alleen bezig met traditioneel ontwerpen.

Wij durven te dromen, maar blijven door onze Twentse nuchterheid met beide benen op de grond. Jouw tevredenheid staat natuurlijk altijd voorop.

Portfolio

Krikken_Makelaardij_logo.jpg

Krikken Makelaardij

Krikken Makelaardij voerde al sinds de oprichting 25 jaar geleden hetzelfde logo en huisstijl. Om deze mijlpaal extra kracht bij te zetten hebben ze ons benaderd voor de ontwikkeling van een gloednieuwe huisstijl.

Bekijk het hele project op www.2gasten.nl/portfolio-item/krikken-makelaardij-2/
black_baron_logo.jpg

Black Baron

Logo ontwikkeling en branding van het merk Black Baron. Daarnaast hebben we label ontwerpen gemaakt voor verschillende speciaal bieren en een gin.

Bekijk het hele project op www.2gasten.nl/portfolio-item/black-baron/
Van_Hoogmoed.jpg

Van Hoodmoed

Huisstijl ontwikkeling en website voor Van Hoogmoed innovatie & projectbegeleiding. Bekijk de website via www.vanhoogmoedinnovatie.nl
lutebrouwer.jpg

Lute Brouwer

Wordpress website die we hebben ontwikkeld voor Lute Brouwer oventechniek Bekijk de website via www.lutebrouwer.nl/
Trinzo_website.jpg

Trinzo

Wordpress website ontwikkeld voor Trinzo. Bekijk de website via www.trinzo.nl

Referenties

Datum:
27-03-2018
Van:
Nora Bella
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super blij met mijn ontwerp (visitekaartjes). Lekker vlot en zeer goed bereikbaar! Zeker voor herhaling vatbaar, thnx guyz!

Uitgevoerde opdrachten

Ontwerper voor 2 Beachflags (Spoed)
Beste freelancers,    Ik heb iemand nodig die uiterlijk donderdag 31 mei as. 2 beach-flag ontwerpen aan kan leveren.    Mijn bedrijf heeft een kleurrijke huisstijl (strak maar toch speels). Ik wil graag twee beachvlaggen met hetzelfde ontwerp maar een andere achtergrondkleur, dit moet uitgevoerd worden op basis van bestaande…
Leiden 2 jul
Designer voor Vlaaien Project
Beste freelancer(s),    Voor project ben ik op zoek naar een designer die een ontwerp kan realiseren. Dit project gaat over vlaaien.    Hierbij wat steekwoorden; Echte Limburgs vlaai, dat proef je, Vlaai het streekproduct van Limburg , Limburgs Trots, Limburgs vlaai, ambachtelijk voorbereid!    Dit zijn de specificatie…
Hoensbroek 3 apr
Visitekaartjes voor Fotograaf
Beste freelancers,    Voor mijn fotografie ben ik op zoek naar iemand die voor mij visitekaartjes kan ontwerpen.  Ik wil alleen het ontwerp, zodat ik ze zelf kan uitprinten (mijn logo heb ik al).    Ik zou graag iemand willen hebben die met ideeën komt, omdat ik er zelf niet uit kom.    Ik hoor het graag. …
Rotterdam 9 mrt
Nieuw Logo Massagepraktijk (evt. ook Update Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo laten aanpassen of vervangen. Op welke kosten moet ik rekenen? Het grootste issue vind ik het massagepoppetje boven mijn merknaam. Dat is heel makkelijk van wat andere websites overgenomen. Kun jij hier iets mee?    Ik ga namelijk in april weer beginnen met masseren en wil een frisse…
Amsterdam 7 mrt

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden