Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

2 Gasten

Adresgegevens

Burgemeester Brokxlaan 1926
5041SJ Tilburg

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij zijn 2 Gasten en wij maken wat je zelf had willen bedenken!

Wij zijn Bart Meijer (Nijverdal) en Frank Evers (Tilburg). Sinds 2014 zijn wij beter bekend als het creatieve bureau 2 Gasten.

Een grafisch ontwerp is net als het samenstellen van een gerecht. De verschillende producten, ingrediënten en sausjes die samen een smaaksensatie opleveren.

We houden van feedback en betrokkenheid van onze klanten. Dit doen we om zo dicht mogelijk bij jullie wensen te blijven en samen het recept tot stand te brengen.

Wij vinden namelijk dat betrokkenheid en feedback de beste resultaten opleveren.

Het is een proces dat we samen met jou willen aangaan. Elke recept heeft zijn eigen invalshoek

Nieuwsgierig naar jouw unieke recept? Aarzel dan niet en neem contact op!

Portfolio

Krikken_Makelaardij_logo.jpg

Krikken Makelaardij

Krikken Makelaardij voerde al sinds de oprichting 25 jaar geleden hetzelfde logo en huisstijl. Om deze mijlpaal extra kracht bij te zetten hebben ze ons benaderd voor de ontwikkeling van een gloednieuwe huisstijl.

Bekijk het hele project op https://www.2gasten.nl/krikken-makelaardij-4/
black_baron_logo.jpg

Black Baron

Logo ontwikkeling en branding van het merk Black Baron. Daarnaast hebben we label ontwerpen gemaakt voor verschillende speciaal bieren en een gin.

Bekijk het hele recept op www.2gasten.nl/portfolio-item/black-baron/
toi_responsive_web.jpg

Grand Café Toi Toi

Grand café Toi Toi is al ruim 10 jaar een bekende zaak in Nijverdal. Om de stijl van het onlangs vernieuwde interieur door te trekken in alle grafische uitingen hebben ze ons benaderd voor een restyle van de designs. Hierbij gaat het niet alleen om offline, maar is ook de website van Toi Toi compleet vernieuwd!
Moxba_Metrex.jpg

Moxba Metrex

Aan de hand van visie en missie hebben we samen een aantal ingrediënten vastgesteld. Op basis van deze ingrediënten gaan we de aan de slag met het Moxba B.V. en Metrex B.V. merk. Alle uitingen, online én offline moeten de ingrediënten uitstralen in beeld, woorden en interactie. Bekijk het hele recept op https://www.2gasten.nl/our-activities/moxba/

Referenties

Datum:
22-07-2018
Van:
Edwin Rasser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
27-03-2018
Van:
Nora Bella
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super blij met mijn ontwerp (visitekaartjes). Lekker vlot en zeer goed bereikbaar! Zeker voor herhaling vatbaar, thnx guyz!

Uitgevoerde opdrachten

Ontwerper voor 2 Beachflags (Spoed)
Beste freelancers,    Ik heb iemand nodig die uiterlijk donderdag 31 mei as. 2 beach-flag ontwerpen aan kan leveren.    Mijn bedrijf heeft een kleurrijke huisstijl (strak maar toch speels). Ik wil graag twee beachvlaggen met hetzelfde ontwerp maar een andere achtergrondkleur, dit moet uitgevoerd worden op basis van bestaande…
Leiden 2 jul
Designer voor Vlaaien Project
Beste freelancer(s),    Voor project ben ik op zoek naar een designer die een ontwerp kan realiseren. Dit project gaat over vlaaien.    Hierbij wat steekwoorden; Echte Limburgs vlaai, dat proef je, Vlaai het streekproduct van Limburg , Limburgs Trots, Limburgs vlaai, ambachtelijk voorbereid!    Dit zijn de specificatie…
Hoensbroek 3 apr
Visitekaartjes voor Fotograaf
Beste freelancers,    Voor mijn fotografie ben ik op zoek naar iemand die voor mij visitekaartjes kan ontwerpen.  Ik wil alleen het ontwerp, zodat ik ze zelf kan uitprinten (mijn logo heb ik al).    Ik zou graag iemand willen hebben die met ideeën komt, omdat ik er zelf niet uit kom.    Ik hoor het graag. …
Rotterdam 9 mrt
Nieuw Logo Massagepraktijk (evt. ook Update Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo laten aanpassen of vervangen. Op welke kosten moet ik rekenen? Het grootste issue vind ik het massagepoppetje boven mijn merknaam. Dat is heel makkelijk van wat andere websites overgenomen. Kun jij hier iets mee?    Ik ga namelijk in april weer beginnen met masseren en wil een frisse…
Amsterdam 7 mrt

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden