Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Frank

Frank Hofmans

Opstellen van ondernemingsplan, prognoses en financieel plan

Locatie: Wijchen
|
Actief sinds: 22-11-2016
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 137 keer
|
KvK-nummer: 67319246 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hofmans Financiële Diensten

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Laat uw ondernemingsplan schrijven door mij!

Ik ben Frank, 34 jaar oud en sinds 2006 werkzaam in het bankwezen. Als financieel adviseur in het zakelijk segment ben ik verantwoordelijk geweest voor een portefeuille van MKB- en grootzakelijke relaties. Ik heb honderden startende en bestaande ondernemers mogen adviseren over de financiële haalbaarheid van hun bedrijfsplannen en de valkuilen en kansen waar ondernemers mee te maken krijgen. Daarnaast heb ik vele ondernemingsplannen gelezen, beoordeeld en intern verdedigd bij de fiatteringsafdeling om vervolgens tot een passende financieringsconstructie te komen. Door deze ervaring weet ik als geen ander welke eisen een bank aan een ondernemingsplan stelt en welke aspecten in het plan terug moeten komen of juist overbodig zijn. Omdat ik merkte dat veel ondernemingsplannen, ondanks dat deze veel tijd en geld hebben gekost, niet de juiste informatie bevatten, ben ik gestart met mijn onderneming.

Daarnaast heb ik mijn master Bedrijfskunde behaald en ben ik momenteel werkzaam als business controller bij de grootste e-commerce organisatie van Nederland. Hierbij heb ik vanuit financieel oogpunt de rol als strategische sparringspartner voor senior management en directie. Door deze ervaring ben ik in staat om ook voor u een kritische gesprekspartner te zijn, waardoor mijn rol verder gaat dan alleen het schrijven van een ondernemingsplan.

Mijn diensten:

- Het volledig opstellen van een ondernemingsplan
- Het beoordelen en eventueel herschrijven van een ondernemingsplan
- Het opstellen van een financieel plan; dit plan bestaat uit de investerings- en financieringsbehoefte (hoeveel geld heb ik nodig en waar gaat het geld vandaan komen?), de beginbalans, de exploitatiebegroting voor jaar 1, 2 en 3 en de liquiditeitsbegroting voor jaar 1, 2 en 3.
- Advies over de bedrijfsplannen en de wijze van financiering
- Eventuele begeleiding bij de gesprekken met de bank

Het ondernemingsplan is afgestemd op de eisen van alle Nederlandse banken en uiteraard biedt het u een goed naslagwerk om constant de prestaties van uw bedrijf te kunnen meten. Een ondernemingsplan schrijft u immers niet alleen voor de bank, maar vooral voor uzelf zodat u weet dat alle aspecten inzichtelijk zijn gemaakt.

Het uurtarief bedraagt € 65,- (exclusief BTW). Daarnaast is een vaste prijs voor bovenstaande diensten af te spreken.

Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem dan contact met mij op.

Vraag Frank direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden