Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Esther

Esther Verhamme
Over Esther

Hallo, leuk dat je mijn profiel bezoekt. Ik ben Esther Verhamme en samen met Lenka Dittrichova vormen we Morning People, een creatieve studio voor on- en offline conceptontwikkeling en design. 

Iedere onderneming groot of klein heeft een verhaal. We houden van het vertellen van deze verhalen en we houden ervan om anderen te helpen dit zo goed mogelijk te doen. Met mooie beelden, de juiste woorden, de juiste doelgroep. 

Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van organisaties. In beeld, tekst en communicatie. Lenka is een expert op het gebied van huisstijl ontwikkeling en grafisch ontwerp. Ik Esther, focus me op de storytelling, interactie ontwerp en online communicatie. Samen kunnen we bijna ieder project aan, en daar waar we extra specialisaties nodig hebben, kunnen we putten uit een breed netwerk van professionals. Zo kunnen we een compleet team samenstellen dat precies past bij wat je organisatie nodig heeft, zonder alle...

 

Portfolio

Interaction design
(Lees verder)
Loading.

Identiteit
(Lees verder)
Loading.

Webdesign
(Lees verder)
Loading.

Illustraties
(Lees verder)
Loading.

Merkidentiteit / Branding
(Lees verder)
Loading.

Het Park
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Esther direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0653668941
Social Media

Stuur een bericht