Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

MNFSTO

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Esther Havenaar. Een creatieve duizendpoot met een dosis ervaring op het gebied van ontwerpen, stylen en grafisch vormgeven. Design en styling vormen de basis voor elk concept, verbreding en verdieping. Zowel voor Fashion als interieur en food. Ik ben openminded, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en denk graag mee aan nieuwe concepten. Op zijn Rotterdams, met een niet lullen, maar poetsen mentaliteit.

MNFSTO komt voort uit de naam Manifesto, de modezaak van mijn ouders en de plek waar ik mijn creativiteit voor het eerst kon los laten. De naam staat voor betrouwbaarheid en een goede basis, twee eigenschappen waar ik ook voor sta. Vanuit die achtergrond past Manifesto bij mij en bij mijn bedrijfsvoering, maar dan wel met een nieuwe touch in het beeldmerk MNFSTO. Je spreekt het uit als Manifesto en niet zoals je het schrijft. Dat is mijn beeldmerk.
MNFSTO staat voor creativiteit, concepting, design & styling. Van verschillende disciplines tot een totaalconcept:

Fashion designer
Graphic designer
Concept designer
Fashion styling
Interieur styling
Window styling
Shop styling [visual merchandiser]

Wat kan ik voor je betekenen? Advies tot uitvoering en compleet ontzorgen van de klant. Door mij te verdiepen in de identiteit van een product of bedrijf, kan ik mij inleven in de wens van de klant. De stijl van MNFSTO is te onderscheiden door kenmerken als strak, kleur, geometrisch, urban, eenvoud, populisme en Scandinavische invloeden met als motto dat beeld meer zegt dan woorden. Neem een kijkje op mijn website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Portfolio

Nickelson_9889-WEB.jpg

COLLECTIE SUMMER 2018 NICKELSON

Heren en dames collectie ss18 ontworpen voor het merk Nickelson. Dit is niet de eerste collectie die ik voor ze maak. Deze collectie bestaat uit nieuwe artworks zoals de rozen en camo's. Collectie bestaat uit jassen, tops, sweat en jeans. Helaas zijn de schoenen niet geproduceerd. Collectie van Nickelson is altijd heel divers. Ik werk met ze van uit huis en 1 dag ben ik bij ze op kantoor om alles door te spreken ect.
Nickelson_0352-WEB.jpg

Styling Fotoshoot SS18

Naast ontwerpen voor Nickelson doe ik ook de styling voor de fotoshoot. Ik maak een draaiboek en heb contact met de fotograaf, modellen en visagist. Het gehele totaalpakket.

Save the Date

Heb je een idee voor je trouwkaart, save the date of geboortekaartje. Maar kan je het zelf niet uitvoeren. Laat mij jouw helpen. U vraagt ik draai

Vraag Esther direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden