Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Esther

EstherOver Esther

Ik ben Esther Havenaar. Een creatieve duizendpoot met een dosis ervaring op het gebied van ontwerpen, stylen en grafisch vormgeven. Design en styling vormen de basis voor elk concept, verbreding en verdieping. Zowel voor Fashion als interieur en food. Ik ben openminded, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en denk graag mee aan nieuwe concepten. Op zijn Rotterdams, met een niet lullen, maar poetsen mentaliteit.

MNFSTO komt voort uit de naam Manifesto, de modezaak van mijn ouders en de plek waar ik mijn creativiteit voor het eerst kon los laten. De naam staat voor betrouwbaarheid en een goede basis, twee eigenschappen waar ik ook voor sta. Vanuit die achtergrond past Manifesto bij mij en bij mijn bedrijfsvoering, maar dan wel met een nieuwe touch in het beeldmerk MNFSTO. Je spreekt het uit als Manifesto en niet zoals je het schrijft. Dat is mijn beeldmerk.
MNFSTO staat voor...

 

Portfolio

COLLECTIE SUMMER 2018 NICKELSON
(Lees verder)
Loading.

Styling Fotoshoot SS18
(Lees verder)
Loading.

Save the Date
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Esther direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Esther, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0611013665
Website
Bedrijfsnaam
MNFSTO
Social Media

Stuur een bericht