Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Erwin

Erwin

Web, E-commerce & Mobile development

|
Locatie: Enschede
|
Actief sinds: 05-12-2017
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 296 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

CDyWeb

Website

cdyweb.com

Profiel

Actually located in Ontario Canada, over 15 years of international experience in development of web projects. I am Dutch by origin, fluent in English. Specialized in PHP / LAMP projects, web applications, API integrations, mobile apps and Shopify implementations. I accept payments in EUR, USD and CAD. Since I work outside of the EU, I do not charge BTW.

Referenties

Datum:
28-12-2017
Van:
Stef Merlijn
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Erwin Kooi is een ervaren programmeur die goed inzicht heeft over de manier waarop een project aangevlogen kan worden. Hij werkt zelfstandig en gestructureerd en zorgt dat een opdracht tot een goed einde komt. Bij communicatie scoort hij een 4, maar dat is vooral omdat zijn bedrijf in Canada is gevestigd. Dit heeft als nadeel dat je voor lastigere projecten niet even met elkaar om de tafel kunt gaan zitten en altijd met een tijdsverschil te maken hebt. Het goed beschrijven van de functionele eisen is daardoor nog net even wat belangrijker voor de opdrachtgever (wat m.i. zeker geen nadeel hoeft te zijn). Wat ik zelf heerlijk vond dat hij maar een half woord nodig heeft. Hij komt met gerichte vragen is vooral iemand die de handen uit de mouwen steekt en aan de slag gaat en daarbij ook het initiatief neemt als dat nodig is. Ik kan Erwin Kooi van harte aanbevelen.

Uitgevoerde opdrachten

Koppeling Maken met iMuis Online vanuit Delphi
Beste freelancers,    Voor het softwarepakket "WIZZkit" is het de bedoeling een koppeling met het boekhoudprogramma "iMuis Online" te ontwikkelen. Dit is een kortlopend project waarin alleen een werkend raamwerk neergezet hoeft te worden. Later zal dat worden geïntegreerd in de bestaande Delphi-applicatie.   …
Zutphen 21-12-2017
Bedrijfsapplicatie Laten Maken (Android)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een applicatie kan bouwen die op Android kan draaien. De applicatie moet worden gebruikt op de productievloer ter vervanging van omslachtige data scanners. De applicatie heeft als doel om de prestatie per medewerker en de productie per locatie te meten.    Het bedrijf heeft twee…
Panningen 14 mrt

Vraag Erwin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden