Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Elvis

Elvis Ruth Penuel

FASTUDO FILMS & FOTOGRAFIE

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 15-08-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 58 keer

Contactgegevens:

Adresgegevens

Kolfschotenstraat 147
1104nw Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Bent u opzoek naar een Freelance videograaf met een maatschappelijk achtergrond met kunde op het gebied van interviews, aftermovies, vlogserie of andere type docu-films ? Dan bent u bij mij op het juiste adres.

Het begon als een hobby wat vervolgens voor een baan zorgde bij televisiezender AT5. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot ik mijn eigen bedrijfje besloot op te zetten.

Verder kan u adviseren en helpen met verschillende technieken om persoonlijke verhalen te vertalen naar audio, film & video. Diverse doelgroepen zijn helemaal mijn ding. Maar ook kan ik u wegwijs maken met de meest passende videomarketing strategie voor uw merk.

Fastudo Films & Fotografie is een eenmans-zaak met verschillende samenwerkingen op het gebied van Film en Fotografie. Zo werken we samen met Perfect Shots Recordings voor het leveren van Drone-beelden die het verhaal van de klant net wat aantrekkelijker maken. Maar ook op het gebied van Sound design werken samen met Vital Music een gerespecteerde Audio engineering bedrijf. Fastudo Films levert daarmee audio, films en foto's die unieke, inspirerende verhalen vertellen van top-kwaliteit die een verschil maken in de maatschappij. Hopelijk doet u dat met ons samen.

- Drones
- Film & Audio
- Audio Design
- Voice-over

Opdrachtgevers:
-AT5
- Gemeente Amsterdam
- Bijlmer Style Media
- Hart voor de k Buurt
- FFC Bijlmer
- The Natural Hairdoct

Vraag Elvis direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden