Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Elvis

Elvis Ruth Penuel
Over Elvis

Bent u opzoek naar een Freelance videograaf met een maatschappelijk achtergrond met kunde op het gebied van interviews, aftermovies, vlogserie of andere type docu-films ? Dan bent u bij mij op het juiste adres.

Het begon als een hobby wat vervolgens voor een baan zorgde bij televisiezender AT5. Hier heb ik met veel plezier gewerkt tot ik mijn eigen bedrijfje besloot op te zetten.

Verder kan u adviseren en helpen met verschillende technieken om persoonlijke verhalen te vertalen naar audio, film & video. Diverse doelgroepen zijn helemaal mijn ding. Maar ook kan ik u wegwijs maken met de meest passende videomarketing strategie voor uw merk.

Fastudo Films & Fotografie is een eenmans-zaak met verschillende samenwerkingen op het gebied van Film en Fotografie. Zo werken we samen met Perfect Shots Recordings voor het leveren van Drone-beelden die het verhaal van de klant net...

Elvis Ruth Penuel

Amsterdam

Expertisegebieden:

 

Vraag Elvis direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Elvis, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0613473672
Adresgegevens
Kolfschotenstraat 147
1104nw Amsterdam
Social Media

Stuur een bericht