Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Edwin Gitsels Media

Adresgegevens

Pakveldstraat 2
2042KD Zandvoort

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Nadat ik vijf jaar Engels, bijvak Nederlands, heb gestudeerd aan de VU in Amsterdam ben ik met de muziek meegegaan. Vijf jaar lang was ik toetsenist en songschrijver bij de destijds zeer populaire Nederpopband Drukwerk. Uitverkocht Carré, Edison, gouden platen, 160 optredens per jaar, het was één groot avontuur. Daarna ben ik in de tijdschriftenbranche beland, o.a. als eind- en later chefredacteur bij Hitkrant, maar ook als freelancer voor tal van (vak)bladen en magazines. In 1995 maakte ik de overstap naar televisie. Als eindredacteur, productieleider en regisseur heb ik honderden programma's gemaakt, zoals De Show van je Leven (VARA), Zo Vader Zo Zoon (NCRV), Wintertijd (RTL5/AVRO), Eigen Huis & Tuin (RTL4), Wie is de mol? (AVRO), House Vision (RTL4), Buch in de bajes (RTL4), RTL Late Night (RTL4) en De Vlinderrevolutie (LLink). Na zijn overlijden schreef ik, op zijn eigen verzoek, de biografie van Menno Buch, samen met zijn weduwe Nicole. Het boek verscheen bij uitgeverij Nieuw-Amsterdam en kreeg veel media-aandacht. Ineens was ik zelf te gast bij het programma waar ik eerder had gewerkt: RTL Late Night!
In mei 2017 ben ik een biografiebureau begonnen, Dit is je leven; ik leg levensverhalen vast in film- en in boekvorm. Dat doe ik ook in afgeslankte vorm middels video's voor de Over Mij-pagina's van ondernemers en zzp'ers. Parallel aan het opzetten van dit bedrijf heb ik diverse cursussen gevolgd in social media marketing en in video-editing.

De combinatie van mijn decennialange ervaring in schrijven, tv-maken, interviewen en online marketing heeft mij op het punt gebracht dat ik nu geniet van zoveel mogelijk afwisseling. Ik ben sterk in tekst, in beeld en in de combinatie van de twee, voor alle toepassingen. Ik ben flexibel, snel, zeer ervaren, kan mij in de meest uiteenlopende opdrachtgevers en doelgroepen verplaatsen en bied een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met veel toegevoegde waarde door mijn grote netwerk, mijn kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen en mijn zeer ruime ervaring in de mediawereld en daarbuiten.

Portfolio

Buch.jpg

BUCH

De biografie van Menno Buch die ik in 2015 schreef samen met zijn weduwe Nicole Buch, en die is verschenen bij uitgeverij Nieuw-Amsterdam

Vraag Edwin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden