Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GeK B.V.

Adresgegevens

Herestraat 106
9711LM Groningen

Profiel

Wij zijn een creatieve ontwikkelstudio uut Grunn. We hebben een zowel creatieve als technische achtergrond en daarom laveren we graag over de lijn tussen ontwerp en programmeren. Dat vinden we het leukst. Het zorgt er ook voor dat we meestal met originele oplossingen komen voor de vragen die klanten ons voorleggen.

We deinzen er ook niet voor terug om eigen projecten te bedenken en uit te voeren. Zo zijn we in 2015 gestart met app voor alleenstaande ouderen, omdat we vonden dat zoiets er moest komen. Daar hebben we behoorlijk wat landelijke pers mee gehaald. En op dit moment werken we aan een nieuwe startup, waarin we van de ouderwetse ‘belboom’ een vooruitstrevend communicatieplatform maken voor de zorg.

Wij vinden (web-)applicaties fantastisch om te maken. We hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van dashboards (webapps) en smartphone applicaties op basis van Angular 2+ en Ionic 2+. We bouwen de Apple en Android app dus in één keer. Maar ook voor een mooi draaiend serverplatform met de nodige logica draaien we onze hand niet om. Dit bouwen we dan weer vaak met NodeJS gecombineerd met mooie databasesoftware, zoals CouchDB en PostgreSQL.

Websites zijn ons fundament. HTML karakters stromen al 20 jaar door ons bloed. WordPress plugins eten we als ontbijt. Of we nou een kleine site of een grote corporate website bouwen, we storten er ons volledig op. Meestal combineren we ons eigen ontwerp met het mooie platform WordPress, maar van tijd tot tijd gebruiken we ook een sjabloon en richten we die volledig in.

Vraag Eds direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden