Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Eds

EdsOver Eds

Wij zijn een creatieve ontwikkelstudio uut Grunn. We hebben een zowel creatieve als technische achtergrond en daarom laveren we graag over de lijn tussen ontwerp en programmeren. Dat vinden we het leukst. Het zorgt er ook voor dat we meestal met originele oplossingen komen voor de vragen die klanten ons voorleggen.

We deinzen er ook niet voor terug om eigen projecten te bedenken en uit te voeren. Zo zijn we in 2015 gestart met app voor alleenstaande ouderen, omdat we vonden dat zoiets er moest komen. Daar hebben we behoorlijk wat landelijke pers mee gehaald. En op dit moment werken we aan een nieuwe startup, waarin we van de ouderwetse ‘belboom’ een vooruitstrevend communicatieplatform maken voor de zorg.

Wij vinden (web-)applicaties fantastisch om te maken. We hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van dashboards (webapps) en smartphone applicaties op basis van Angular 2+ en Ionic...

 

Vraag Eds direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
GeK B.V.
KvK-nummer: 64823075
Emmaplein 6
9711AP Groningen