Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Dorien

Dorien de Groot
Over Dorien

Vormgeving voor communicatie en verbinding

Je bent bij Dorien op het juiste adres als je materiaal nodig hebt waarbij digitale beeldbewerking en tekstverwerking (grafische vormgeving en DTP) nodig is. Vaak gaat het om communicatiemiddelen voor online en offline toepassingen bestemd voor intern en extern gebruik. Met mijn jarenlange ervaring in de grafische wereld wil ik me graag inzetten voor jou en misschien sta ik binnenkort wel bij jouw op de stoep (of spreken we elkaar via de mail of telefoon)!

 

Doelstelling

Dorien heeft het idee dat maatschappelijke, duurzame en persoonlijke ontwikkelingen belangrijk zijn voor een gezonde wereld en wil zich daar extra voor inzetten. Door mooie, op maat gemaakte communicatiemiddelen te creëren ontstaat er een functioneel middel waarmee er meer verbinding ontstaat tussen mensen en bedrijven.

 

Middelen

Je kunt Dorien benaderen voor de vormgeving van flyers, folders, posters, briefpapieren, visitekaartjes, nieuwsbrieven, mailingen, advertenties, marketingcontent, een huisstijl, belettering, voor tekst- en...

 

Portfolio

Autobelettering 2019
Loading.

Huisstijl 2020
Loading.

Presentatie materiaal
Loading.

Kalender voor 2020
Loading.

Buiten presentatie
Loading.

Relatiegeschenk 2019
Loading.

 

Vraag Dorien direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Docreation
0611758634