Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Dominique

Dominique SpitOver Dominique

Mijn naam is Dominique, een flexibele, resultaatgerichte manager met ruime ervaring binnen de detailhandel, Leisure en het uitzendwezen. Mijn managementstijl kenmerkt zich door operationeel leiderschap. Ik heb oog voor de uitvoering en planning van taken, ben praktisch en tegelijkertijd probeer ik collegae te coachen in hun werkzaamheden. Daarnaast beschik ik over een goede portie humor, kan ik me goed aanpassen aan de omgeving en beschik ik over een behoorlijke dosis incasseringsvermogen.

Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest in de uitzendbranche, IT en Leisurebranche. De ervaring ligt hem met name in samenstellen, rapportages, analyses, cashflowprognoses en herfinancieringen. Voortvloeiend hieruit kom je tot beleidsmatige kwesties welke cijfermatige onderbouwing vereisen om een bepaalde dan wel andere koers te varen. Onderstaand een opsomming van mijn ervaring:
• Aansturing van medewerkers en kennis op het gebied van Finance, HR & IT
• Vervaardigen, presenteren en bespreken van de individuele...

 

Vraag Dominique direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Dominique, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0628246058
Adresgegevens
Zonnedauwlaan 18
1187 EN Amstelveen
Social Media

Stuur een bericht