Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Dida

Dida Mulder

Fotograaf

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 06-06-2012
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 105 keer
|
KvK-nummer: 60217383 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Dida Mulder Photography

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

"The influence of photographers on the life of this world is much stronger than the Old Masters could ever have dreamt of".

Fotograferen betekent voor Dida dat creativiteit, artistieke intuïtie, historisch besef en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Tijdens documentaires, bruiloften en evenementen is zij heel onopvallend aanwezig. Dicht op de huid van de mensen in het beeld zonder dat deze zich van bewust van de fotograaf blijken te zijn.

Dida heeft eveneens oog voor portretfotografie. Daarbij is mede het sociale aspect van essentieel belang; om zo het beste uit de hoofdpersoon naar boven te halen en dit gevoel in de juiste balans vast te leggen. Ook humor kan en mag een rol in haar fotografie spelen.

Achtergrond van Dida is de HBO studie aan de Fotoacademie (cum laude geslaagd), welke heeft zorg gedragen voor technisch inhoudelijk bagage om de boeiende wereld van beeld en licht te kunnen pakken.

Zij heeft full time gewerkt bij Het Parool


Vraag Dida direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden