Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Dick

Dick Otto
Over Dick

Mijn toegevoegde waarde ligt in de combinatie tussen zelfstandig acquireren èn het opzetten en managen van een sales team door middel van training en het overdragen van kennis en ervaring inzake het voeren van kwalitatief hoogstaande telefoongesprekken en  salesmeetings. Het motiveren en voortdurend trainen van het team om gezamenlijk beter en succesvoller te worden.
Vanaf 1997 commercieel actief binnen vermogensbeheer. Ervaren  in telemarketing (koud-opwarmen-converteren naar persoonlijke afspraken)  en het voeren van de persoonlijke salesgesprekken. Verantwoordelijk voor de gehele sales afdeling van de vermogensbeheerder waar ik mede eigenaar van was. Een klantenbestand van meer dan 1000 rekeninghouders opgebouwd (gemiddeld beheerd vermogen 150k +) in Nederland, België en Luxemburg en enkele professionele beleggers aangetrokken. 
Vanaf 2017-2020 actief als sales manager bij Fisher Investments België en deze jaren de sales manager geweest van Nederland / België met de hoogste activiteit (aantal persoonlijke afspraken met klanten per maand en aantal telefonische klantcontacten en...

 

Portfolio

Regional Sales Manager
Loading.

Directeur Sales & Business Development
Loading.

Wilgenhaege Private Investeringen BV - Directeur…
Loading.

 

Vraag Dick direct om offerte


Stuur een bericht