Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Dennis

Dennis Glijn
Over Dennis

Na een marketingopleiding ben ik communicatiespecialist geworden. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in strategisch, tactisch en operationeel advies. Mijn werk bij onder meer de Total Identity Groep (senior advisor, strategy director) leverde me veel expertise op. Ik zet mijn schouders met plezier onder iedere communicatiecase. Ongeacht de organisatie, de branche, de probleemstelling of het type communicatie. Ik ben naast een originele denker, vooral ook een teamspeler pur sang. Naast advies en planvorming coördineer ik daarom ook graag de realisatie van de projecten of programma's die uit mijn adviezen voortkomen. Zelf, met uw team of met een team dat ik zelf formeer. 

Verzorg communicatiestrategieën, -plannen, -programma's en projecten. Wervend, bevestigend en positionerend. Extern en intern. Offline, online en through the line. Owned, earned and bought. Stelt uw corporate identity vast of ontwikkelt uw merk (door). Ken ook de designuitdagingen die hier uit voortkomen.    

 

Portfolio

Donorwerving.
Loading.

Design.
Loading.

Brandweer. Internal Branding.
Loading.

Spaarne Gasthuis. Internal Branding.
Loading.

Wattman. Introductiecampagne.
Loading.

Wattman World. Corporate Design.
Loading.

 

Vraag Dennis direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
0646208069