Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Ik ben een ervaren Digitaal Generalist. Wat dat betekent? Sinds mij afstuderen in Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht in 2000 heb ik gewerkt aan digitale producten en digitale marketing. Dat heb ik gedaan in operationele functies als product manager en digital marketeer, maar ook in de directie van Reed Business waar ik verantwoordelijk was voor strategie en innovatie.

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen. Ik verhuur mezelf als adviseur voor bedrijven en organisaties die uitdagingen zien in hun digitale werkwijze en klantbenadering.

Mijn bedrijfsplannen kenmerken zich door het gebruik van heldere taal, compleetheid en een nuchtere financiele analyse. Ik heb tientallen bedrijfsplannen geschreven die vervolgens zijn goedgekeurd door directies, banken en onafhankelijke investeerders.

Mijn kennis en ervaring sluit vooral aan bij ondernemers die ambities hebben met een sterke digitale component.

Uitgevoerde opdrachten

Ondernemingsplan Schrijven voor Marketing Bedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren bedrijfskundig commercieel persoon die mijn idee kan vertalen en onderbouwen in een compleet businessplan voor mijn baas. Het gaat om een marketing bedrijf dat zich zal uitbreiden naar een andere vestiging. Het concept blijft hetzelfde, de manier van aanpak niet. Er is een budget van maximaal…
Rotterdam 14 okt

Vraag Dennis direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden