Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DvA Communicatie

Profiel

Online Duizendpoot van social media tot SEO tekst

Tegenwoordig zijn we allemaal online te vinden, maar hoe presenteer je jezelf of als groot bedrijf online, waar moet je beginnen en niet te vergeten je wilt ook nog gevonden worden. Daar kan ik je bij helpen! Van de eerste stappen op social media, je team helpen om wegwijs te worden op social media, een wordpress website, het schrijven van SEO (vindbare ten pakkende teksten) of basis fotografie bij persoonlijke blogs neem contact met mij op wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Expertises zijn: recepten, horeca, reizen en het gezinsleven, maar over andere onderwerpen kunnen we in gesprek gaan en uitdaging ga ik graag aan.

Deze kennis is natuurlijk niet zomaar ontwikkeld. De basis is gelegd door een HBO opleiding gericht op Toerisme en Horeca met als specialisatie Marketing en communicatie. De ervaring is vervolgens opgedaan binnen de hotellerie, bij een bekende Nederlandse brouwerij, een talenbureau, bij het Nederlands Philharmonisch Orkest en al weer een aantal jaar als zelfstandig ondernemer doormiddel van het beheer van een eigen website en voor diverse opdrachtgevers als tekstschrijver, social media beheer en met als specialisatie beleving omzetten in tekst en beeld.

Meer weten? Neem contact en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Portfolio

Factsheet Blog wil jij dit ook voor jouw website,

Interesse om meer aandacht te geven aan uw product of merk? Dan kan een samenwerking met een blog de oplossing zijn. Denk ook eens aan samenwerken met Foodblog Foodinista of wil je gewoon weten aan wat ik in de afgelopen jaren heb bereikt aan bereik? Bekijk dan ook eens de factsheet. Wellicht kan ik jou ook helpen meer lezers en klantenbinding te krijgen op jouw website. Daar ga ik graag het gesprek over aan.

Vraag Daphne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden