Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Danny

Danny

Locatie: Zaltbommel
|
Actief sinds: 27-08-2018
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 148 keer
|
KvK-nummer: 66807824 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Creative Circle

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Creative Circle is een innovatief reclame en marketing bedrijf waar u terecht kunt voor o.a. webdesign, drukwerk, ontwerp van uw huisstijl, radiocommercials, bedrijfsfilms en SEO of SEA. Mijn relaties zijn voornamelijk ZPP’ers en grote organisaties maar uiteraard sta ik klaar voor ieder bedrijf of consument die op zoek is naar één van mijn diensten.

Ik merk dat er vanuit het bedrijfsleven steeds meer behoefte is aan persoonlijk contact en advies op maat. Hiervoor bent u bij Creative Circle op de juiste plek. Ik sta u graag te woord voor een gedegen advies. Zo is er in ieder vakgebied het juiste antwoord op uw vraag. Of u nu een wordpress website wilt laten bouwen, uw visitekaartje wilt laten ontwerpen of een radiocommercial wilt laten produceren, ik sta voor u klaar en dit doen we allemaal vanuit 1 locatie.

Een kenmerk van Creative Circle is dat wij een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Wij stoppen niet eerder voordat u tevreden bent. Dit vinden wij vanzelfsprekend.

Uitgevoerde opdrachten

Webbouwer voor Dagaanbiedingen Site middels Feeds
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een websitebouwer die ons kan helpen met een website met de volgende kenmerken:    Website met dagaanbiedingen met meerdere secties (specifieke onderwerpen/thema's). De voorkant kan vergelijkbaar zijn met bv daily deal . de .    Aan de achterkant dient er de mogelijkheid te…
Nootdorp 25 okt

Vraag Danny direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden