Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Damian

Damian

Grafisch Vormgever

Locatie: Deventer
|
Actief sinds: 30-04-2018
|
Uurtarief: € 15
|
Profiel bekeken: 30 keer
|
KvK-nummer: 71263837 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GutsDesign

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt! Mijn naam is Damian Selhorst en ik ben student mediavormgever. Tijdens mijn opleiding werd de vraag naar werk van mij steeds groter, daarom heb ik mijn eigen onderneming opgezet, genaamd GutsDesign.

Sommigen zullen denken: "wat een rare naam" maar de gedachte is vrij simpel. Een onderneming opzetten is altijd een risico, maar helemaal tijdens de studententijd. Daar heb je 'guts' voor nodig. GutsDesign zorgt voor vormgeving, webdesign, webhosting en alles omtrent social media. Ik ben trots op wat ik nu heb neergezet en deel dit graag met u.

Ook heb ik af en toe een opdracht voor school die ik extern moet uitvoeren. Daarom is het altijd mogelijk dat u de door u geplaatste opdracht voor niets krijgt. Deze opdracht presenteer ik op school en het enige wat ik daarvoor nodig heb is een kleine terugkoppeling van u.

Gutsdesign, maak(t) indruk!

Portfolio

Voorbeelden-website.png

Elze-Marie - Website

Voor schoonheidssalon Elze-Marie ontwikkelde ik een compleet nieuwe website. Van ontwerp tot realisatie was dit een geweldige opdracht om te doen.
REFLEX-huis.png

REFLEX - Huisstijl

Voor REFLEX heb ik de complete huisstijl gerealiseerd. Een strakke, professionele stijl waar een klant zich in kan herkennen.
Cafetaria-flyer.png

Cafetaria de Worp - Flyer

Voor Cafetaria de Worp realiseerde ik een flyer in stijl van het bedrijf.
Orkest-Schouwburg-01--1-.png

Stedelijk Orkest - Programmaboekje

Voor een concert in de Deventer Schouwburg verzorgde ik de programmaboekjes van het Stedelijk Orkest.

Uitgevoerde opdrachten

Youtube Logo en Banner Laten Maken
Beste freelancers,    Ik wil graag een youtube logo en banner laten maken. Het moet een logo zijn die te maken heeft met de kleuren: Rood, Groen, Blauw en Geel.   Verder wil ik het graag in een zomerse stijl laten maken.    Ik kijk uit naar jullie reacties.
Leidschendam 22 mei

Vraag Damian direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden