Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Reesink e-Commerce

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Veel commerciële afwikkelingen voldoen zich vandaag de dag op het internet. Als ondernemer kun je bijna niet achterblijven en moet je ervoor zorgen dat ook jouw onderneming aanwezig is op het internet in welke vorm dan ook. Naast dat het voor je merknaam van belang is kun je ook commercie drijven op het internet.

Reesink e-Commerce geeft hierbij ondersteuning. Vaak is er wel een webwinkel aanwezig maar is de kennis niet altijd in huis, toch is het bedrijf klaar om de volgende stap te zetten. Maar wat is nu het beste om als eerste te doen? Hoe staan we er nu eigenlijk voor? Deze vragen worden door vele ondernemingen gesteld. Of, je bent nog niet aanwezig met een webwinkel op het internet, hoe kun je nu alles het beste aanpakken om je eerste online verkoop te kunnen scoren.

e-Commerce geeft je een prachtig extra kanaal om omzet te genereren maar het is ook een wir war aan mogelijkheden. Reesink e-Commerce begeeft zich al 15 jaar in de e-commerce branche en kan je hierbij helpen, van opstart tot aan analyses of technische functionaliteiten

Portfolio

lightspeed_logo_rd.jpeg

Platform Lightspeed

shopify.png

Platform Shopify

ccvshop.jpg

Platform CCV Shop

magento-logo.jpg

Platform Magento

shoppagina-logo.png

Platform Shoppagina

Vraag Claudia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden